Cihan Haber Ajansı Gündemi

16 Ekim 2010 Cumartesi

AK Parti 16. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açış konuşma

16 Ekim 2010 Cumartesi

AK Parti 16. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açış konuşmasıyla Kızılcahamam Asya Termal Tatil Köyü'nde başlayacak.

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin Kırşehir'de Ahilik Haftası etkinliklerine katılacak ve şed kuşanacak. İlk tören Ahi Stadyumu'nda başlayacak. Kutlamalara Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün de katılacak. (10.45-13.30)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çeşitli meslek grupları temsilcileriyle İstanbul'da bir araya gelecek. (09.00)

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)'nda sözleşmeli personel yerleştirme işlemi yapılacak. (10.00)

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, kurbanlık hayvanlar konusunu nedeniyle Türkiye Ziraatçılar Derneği Genel Başkanı İbrahim Yetkin'i dernekte ziyaret edecek. (11.00)

Saadet Partisi yönetimi yarın yapılacak kongre öncesi açıklama yapacak. (11.30)

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından düzenlenen Otomotiv Sektör Kurulu Genişletilmiş İstişare Toplantısı Bursa'da yapılacak. Toplantıya Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, TOFAŞ CEO'su Ali Pandır, Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Başkanı Orhan Sabuncu, Uludağ Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Sürmen de katılacak. (10.00)

Dünya Gıda Günü etkinlikleri çerçevesinde, TMMOB Gıda, Kimya ve Ziraat Mühendisleri odalarınca Ankara'da, ''Açlık Utancın Tarihsel Adı'' başlıklı sempozyum düzenlenecek. (09.30)

Tedavi gördüğü hastaneye hayatını kaybeden Cumhuriyet Gazetesi yazarı Deniz Som için çalıştığı gazete önünde tören düzenlenecek. (11.30)

Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinden ünlü profesör, doktor ve hocaların katılımı ile İzmir'de "Mobbing: İşyerinde Psikolojik Şiddet Sempozyumu" düzenlenecek. (09.00)

SPOR

Galatasaray Spor Kulübü'nün Tüzük Tadil Genel Kurulu İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapılacak. (11.00)

32. Kıtalararası Avrasya Maratonu'na katılacak olan Kasime Adilo Roba ve Kenyalı atlet Emily Chebet ve Spor AŞ Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin, Maraton Fuarı'nda bir araya gelecek. (14.00)

Bank Asya 1. Lig'de haftanın maçları Kartal-Kayseri Erciyesspor maçıyla başlıyor. (14.00)

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasına Eskişehirspor - İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Gaziantepspor - Bucaspor ve Beşiktaş - Manisaspor maçlarıyla devam edilecek. (15.30/17.30/19.00)

2010 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 9. yarışı olan 35.Yeşil Bursa Rallisi, 41 ekibin katılımı ile başlıyor. (18.00)