Ak Parti Kızılcahamam Kampı

AK Parti'nin Kızılcahamam'da gerçekleşen 16. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı devam ediyor.

Kızılcahamam Asya Termal Tesisleri'nde gerçekleştirilen kampta, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan kral dairesinde ağırlandı. Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan kampa katılmazken, kızı Sümeyye Erdoğan babasına eşlik etti. Başbakan Erdoğan'ın bu akşam saat 19.00'da bir düğün salonunda Kızılcahamamlılara hitap edeceği haberi, ilçe içinde parti araçlarıyla anons edilerek halka duyuruldu. Başbakan Erdoğan'ın açılış konuşmasıyla başlayan kampa milletvekilleri, parti kurucuları ve Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK)
üyeleri ile Genel Merkez Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Merkez Yürütme Kurulu üyeleri, vekil eşleri ve çocukları katıldı. Kampın ilk gününde Kadın Kolları Başkanlığı'nca düzenlenen özel programda yazar Doğan Cüceloğlu'nun milletvekili eşlerine 'Aile İçi İletişim ve Mutluluk' başlıklı bir konferans vereceği de bildirildi. Kamptan diğer bazı notlar ise şöyle:
"- Kampta referandum sonuçları ve terörle mücadele konularında bakanların yapacakları sunumların ardından tüm kabine üyeleri, milletvekillerinin sorunlarını dinleyecek.
- Basın mensuplarına görev yapmaları için otel dışında ayrı bir bölüm ayrıldı.
- Başbakan Erdoğan'ın açılış konuşması için otele alınan basın mensuplarının malzemeleri de özel eğitimli polis köpeği tarafından arandı. Muhabirler üst aramalarının yapılmasının ardından otele alındı.
- Otelde bir ambulansın ve bir itfaiye aracının yanı sıra hava ambulans helikopteri de hazır bekletildi.
- Başbakan Erdoğan'ın konuşmasını vekil eşlerinin bir bölümü locadan, bir kısmı da salon içinde izledi.
- Bakanlar ve milletvekillerinin rahat kıyafetleri tercih etmesi dikkat çekerken, çok sayıda bakan ve milletvekilinin deri ceket modasına uydukları görüldü. Devlet Bakanı Hayati Yazıcı ve AK Parti MKYK üyesi Kürşad Tüzmen ise kot pantolonu tercih etti.
- AK Parti kampı nedeniyle otele giden yol üzerine Başbakan Erdoğan'a yönelik 'Doğalgaz İçin Teşekkürler', Milletin ve Gönüllerin Sultanı Hoşgeldin' yazılı pankartlar asıldı.
- Sigara yasağı nedeniyle sigara kullanan partililer otel bahçesinde sigara içmek zorunda kaldı."
(MÜG-CC-Y)