Bursa'da su kesintisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle merkez Yıldırım ve Osmangazi ilçeler

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle merkez Yıldırım ve Osmangazi ilçelerinde su kesintisi yapılacak. C3-D12 içme suyu alt bölgesine debiölçer takılacağından Yıldırım ilçesine bağlı Beyazıt, Şükraniye ve 152 Evler mahallerinde 21 Ekim'de su kesintisi uygulanacağı bildirildi.

BUSKİ'den yapılan açıklamada, saat 08.00-17.00 arasında uygulanacak su kesintisinden Yıldırım ilçesine bağlı Beyazıt, Şükraniye ve 152 Evler mahalleri etkilenecek. Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceğini kaydeden yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı.

Öte yandan, BUSKİ tarafından içme suyu alt bölgelerine debiölçer takılacağından merkez Osmangazi ilçesine bağlı 10 mahallede 18-22 Ekim 2010 tarihleri arasında su kesintisi uygulanacağı bildirildi. BUSKİ'den yapılan açıklamada, su kesintisinin uygulanacağı tarih ve mahalleler şöyle sıralandı:"18 Ekim günü saat 08.00-17.00 arasında Altıparmak, İntizam ve Çırpan mahalleleri, 19.Ekim günü saat 08.00-17.00 arasında Santral Garaj ve Küplüpınar mahalleleri, 20 Ekim günü saat 08.00-17.00 arasında Selamet, Zafer ve Gülbahçe mahalleleri, 22 Ekim günü saat 08.00-17.00 arasında Namık Kemal ve Atıcılar mahalleleri."

Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceğini kaydeden yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı.