Selçuk Üniversitesi Genel Sekreterliğinde Devir Teslim

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Genel Sekterliği görevini yürüten Prof

Selçuk Üniversitesi Genel Sekreterliğinde Devir Teslim
Selçuk Üniversitesi (SÜ) Genel Sekterliği görevini yürüten Prof. Dr. Ömer Ulukapı'nın Hukuk Fakültesi Dekanlığı'na atanmasının ardından boşalan Genel Sekreterlik koltuğuna Rektörlük Özel Kalem Müdürü Fazilet Uyar atandı.
Atamanın ardından Rektörlük Senato Salonu'nda devir teslim töreni düzenlendi. Daire başkanları ve rektörlük personelinin katıldığı törende konuşan Prof. Dr. Ömer Ulukapı, "2003 yılından bu yana devraldığımız görevi Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Okudan başta olmak üzere gerek daire başkanlarımız, gerekse idari personelimizle birlik ve beraberlik içinde ekip ruhuyla yerine getirdik. Bugün 7 yıldır sürdürdüğüm bu görevi gönül rahatlığı içinde Fazilet Uyar'a devrediyorum. Kendisinin yeni görevini layıkıyla yerine getireceğinden hiçbir şüphe duymuyorum" dedi.
Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü Özel Kalem Müdürlüğü görevini 15 yıl boyunca yerine getiren Selçuk Üniversitesi Genel Sekreteri Fazilet Uyar ise, "Uzun yıllar üniversitede genel sekreterlik görevini yürüten Prof. Dr. Ömer Ulukapı hocamız daima bizlere örnek bir profil çizdi. İyi niyet ve hassasiyetini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen hocamızla çalışmaktan her zaman büyük onur duydum. Bundan sonra da aynı şevk ve çalışma azmiyle üniversitemiz adına hizmet ederken, mesai arkadaşlarımla birlikte bu görevi yürütmekten büyük mutluluk duyacağım" diye konuştu.