Sarıçam'da Asfalt Çalışması

Sarıçam Belediyesi Esentepe Mahallesi'nde kilit parke taşının ardından asfalt çalışmasına da başladı.

Sarıçam'da Asfalt Çalışması
Sarıçam Belediyesi mahallelerde asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 2010'da 120 bin metrekare kilit parke taşı ve 80 bin metre karede asfalt kaplama çalışması yapıldı. Halen 100 bin metrekare daha kilit parke taşı yapımı hedeflenirken, merkez mahallelerden Şahintepe ve Esentepe'de yolların önemli bir kısmı asfalt ve parke taşı ile kaplanmış oluyor.
Orhangazi, Gültepe, Yeşiltepe gibi mahallelerde ise halen kilit parke taşı ve asfalt çalışmaları devam ediyor. Ayrıca önümüzdeki günlerde Beyceli, Yuvuz Sultan Selim, Kürkçüler, Suluca, Baklalı ve İncirlik gibi yerleşim birimlerinin mahallelerinde ise beş yıllık plan ve 2010 yatırımı dahilinde çalışmalar yapılıyor. Bu arada 2010 yılı içinde Kürkçüler Yürekli, İncirlik Yenimahalle, Şahintepe, Orhangazi, Gültepe, Esentepe, Yeşiltepe, TOKİ Osmangazi Mahalleleri ile Çınarlı, Çarkıpare, Beyceli, Yıldırım Beyazıt ve Mehmet Akif Ersoy Mahallelerinde yol çalışması yapıldı. Halen Gültepe, Esentepe, Orhangazi, Şahintepe, İncirlik Yeni Mahallede halen çalışma sürüyor.
Belediye Meclisinin verdiği yetkiye dayanılarak yapılan kilit parke taşı ve asfalt alımları doğrultusunda temin edilen malzemenin bitimine kadar çalışmalar devam ediyor.
Bu arada, yapılan tüm hizmetler düzenlenecek bir etkinlikle tüm meclis üyelerine tanıtılacak.