Erman Toroğlu'na Arda Turan tepkisi

Arda Toroğlu'na neden 'Şerefsiz' dedi? Arda Turan neye kızdı? Arda Turan Sinem Kobal beraberliği zedelenecek mi?

Galatasaray Kulübü, kaptanı Arda Turan ile ilgili iddialarda bulunan Erman Toroğlu ile bir gazeteye tepki gösterdi..Arda Toroğlu'na neden 'Şerefsiz' dedi? Arda Turan neye kızdı? Arda Turan Sinem Kobal beraberliği zedelenecek mi?

Sarı kırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
Kanaltürk Televizyonu'nda yorumculuk yapan eski hakem Erman Toroğlu, geçen akşam yayınlanan programında terbiye sınırlarını aşarak Kaptanımız Arda Turan'ın sakatlığını, kendi deyimiyle "fazla sekse" bağlamış, bu "garip" tespiti de kendisine manşetlik magazinel haberler arayan bir medya organında da umarsızca manşet yapılmıştır.

Erman Toroğlu'nun konuşması ve bunu manşetine çıkarmakta hiçbir sakınca görmeyen Posta Gazetesi'nin tavrı, ülkemizde bir türlü gelişemeyen spor gazeteciliğine ibret verici bir örnektir.

Erman Toroğlu, 105 yıllık kulübün kaptanına, daha bu yaşında bu ülkenin yetiştirdiği en önemli futbolcularından biri olduğunu dünyaya gösteren bir Türk futbolcusuna, sanki bir kahvehanede arkadaşlarıyla dedikodu yapar gibi, hiçbir bilimselliği olmayan, tamamen zırvalıktan ibaret olan, utanç verici ve çok düzeysiz bir yorum yapabiliyorsa, buna yapılabilecek bir eleştiri kaleme dahi alınamaz, çünkü sözün bittiği noktadır.

Ameliyattan yeni çıkmış, milli formasını önemli bir maçta ıslatamadığı için üzüntü duyan bir yıldız futbolcunun hissiyatını hiçbir şekilde kaale almadan, tamamen raiting için insanların özel hayatına bu kadar pervasızca el atma cüretini gösterebilmek, çok ayıp, çok terbiyesizce ve çok utanç vericidir.

Erman Toroğlu ve Posta Gazetesi'nden Kaptanımız Arda Turan'a yapılan bu kadar çirkin bir saldırıya gereken cevabı tüm sağduyu sahibi sporseverlerin ve Galatasaraylıların vereceğinden kuşkumuz yoktur.

ERMAN TOROĞLU,  ARDA TURAN İÇİN NE DEDİ?

ARDA TURAN NEDEN ŞEREFSİZ DEDİ? - VİDEO


Arda Toroğlu'na neden 'Şerefsiz' dedi? Arda Turan neye kızdı? Arda Turan Sinem Kobal beraberliği zedelenecek mi? Galatasaray ve Milli Takımın yıldız oyuncusu Arda Turan, verdiği özel röportajda hakkındaki iddialara çok sert yanıt verdi.

Galatasaray ve Milli Takımın yıldız oyuncusu Arda Turan, verdiği özel röportajda hakkındaki iddialara çok sert yanıt verdi. NTVSpor spikeri Dilara Gönder'e açıklamalarda bulunan Arda Turan, bugün basında yer alan "Seks yüzünden sakatlandı!" başlıklı haber ile ilgili ateş püskürdü. Arda, röportajın arasında göz yaşlarına hakim olamadı ve konuşmasına bir süre ara verdikten sonra sorulara cevap vermeye devam etti.