Arda Toroğlu'na neden 'Şerefsiz' dedi?

Arda Toroğlu'na neden 'Şerefsiz' dedi? Arda Turan neye kızdı? Arda Turan Sinem Kobal beraberliği zedelenecek mi?

Arda Toroğlu'na neden 'Şerefsiz' dedi? Arda Turan neye kızdı? Arda Turan Sinem Kobal beraberliği zedelenecek mi? Galatasaray ve Milli Takımın yıldız oyuncusu Arda Turan, verdiği özel röportajda hakkındaki iddialara çok sert yanıt verdi.

Galatasaray ve Milli Takımın yıldız oyuncusu Arda Turan, verdiği özel röportajda hakkındaki iddialara çok sert yanıt verdi. NTVSpor spikeri Dilara Gönder'e açıklamalarda bulunan Arda Turan, bugün basında yer alan "Seks yüzünden sakatlandı!" başlıklı haber ile ilgili ateş püskürdü. Arda, röportajın arasında göz yaşlarına hakim olamadı ve konuşmasına bir süre ara verdikten sonra sorulara cevap vermeye devam etti.

ERMAN TOROĞLU,  ARDA TURAN İÇİN NE DEDİ?

ARDA TURAN NEDEN ŞEREFSİZ DEDİ? - VİDEO

Kanalturk'te yayınlanan 'Telegol' programının yorumcularından Erman Toroğlu, Arda Turan'ın sakatlığıyla ilgili şok bir iddiada bulunmuştu! Ünlü yorumcu, Arda Turan'ın sakatlığını çok seks yapmasına bağlamıştı. Arda'ya 'Osteitis pubis' teşhisi konulmasını değerlendiren Toroğlu, "Ben bu sakatlığı zamanında geçirdim. Ve o dönemde tamamıyla benim hatamdan kaynaklandı. Fazla seks yapmak ve dinlenmemek buna sebep olur" diye konuşmuştu.

Toroğlu'nun bu açıklamaları gazetelerde de geniş yer aldı.

İşte Arda Turan'ın röportajından kesitler...

"Bir adam benim hakkımda seks yaptığı için sakatlanıyor" diye bir cümle sarfediyor ve bir gazete de bunu şerefsizce bir şekilde alıp sevgilimin de fotoğrafını basarak manşetten veriyor" açıklamasını yapan Arda Turan özellikle bu açıklamalar sırasında sinirlerine hakim olamayarak gözyaşlarını tutamadı.

"BİZ BİR TAKIMIZ"

Sakatlığından dolayı Almanya'da ameliyat olan Arda Turan şu anki durumu hakkında "Gayet iyiyim. Operasyondan sonra ağrılarım oldu ama iyi durumdayım. Dikişlerim biraz acıyor" derken yenildiğimiz Almanya ve Azerbaycan maçları hakkında ise "İki maçta da kötü oynadık. Ben de olsaydım çok birşey değişmezdi. Bu kadar karamsar bir tablo çizmemek lazım. Sıkıntılar yaşadığımız doğru ama biz bu başarıyı yakalayacak güçteyiz. Benim inancım sonsuz. Olayları bireyselleştirmemek lazım. Biz bir takımız. Herkesin yerini dolduracak futbolcu vardır" ifadesini kullandı.

"ONLAR BENİM İÇİN ÖZEL İNSANLAR"

Sistem konusunda eleştirilen Hiddink hakkında "Ben hocanın düşüncesine saygılıyım. Biz bu sistemle de çok başarılar kazandık" diye konuşan genç futbolcu Mesut Özil'in kararına saygı duyduğunu belirterek "Hamit, Nuri, Halil benim için özel insanlar.Onları iyi ki tanımışım. Tercihleri beni mutlu etti. Fakat Mesut Özil'e de saygı duyuyorum" dedi.

ARDA: 'ŞEREFSİZLİK, AHLAKSIZ DİZ BOYU'

Sakatlığı konusunda doktorların gereken açıklamaları yaptığını söyleyen Arda Turan "Herkesin vücut yapısı, iyileşme süreci farklıdır. Ama bizim ülkemizde herkes doktor olmuş, fikirlerini beyan ediyor. Biri çıkmış sakatlığımın seks yüzünden olduğunu söylüyor. Bir gazete de şerefsiz ve ahlaksızlık içinde manşetine koyuyor. Hatta haberin yanına benim kız arkadaşımın fotoğraflarını da basıyor. Biz sustukça onlar üste çıkıyor. 238 maça çıkan Arda'ya bu ülkede saygı yok. Benim bir ailem yok. Onun bir ailesi yok. Nasıl olsa bunları yazanların da ailesi yok. Bu ülkede şerefsizlik ve ahlaksızlık almış başını gidiyor. Artık ben nefret etmeye başladım bu yaşananlardan. Artık sevmiyorum. Şerefsizlik diz boyu" dedi.

Sahalara en yakın zamanda dönüp cevabı oyunuyla vermek istediğini söyleyen Arda Turan röportajı kulübünden izinsiz yaptığını fakat ceza alma uğruna bu röportajı verdiğini de kaydetti.