Semra Özal isyan etti

Merhum Turgut Özal'ın şüpheli ölümü ile ilgili eşi Semra Özal iddialı açıklamalarda bulundu.

Semra Özal isyan etti
Kanal Tük ekranlarında yayınlanan Tarık Toros ile Merkez Siyaset programının konukları Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, Eski Bakan Fikri Sağlar, Mehmet Bekaroğlu ve Orhan Uğuroğlu'ydu.

Turgut Özal'ın şüpheli ölümünün tartışıldığı programda tüm olaylar masaya yatırıldı. Programa telefon bağlantısı ile katılan Turgut Özal'ın eşi Semra Özal şok etkisi yaratacak iddialarda bulundu. Merhum Turgut Özal'ın öldüğünü günü anlatan Semra Özal, ' O gün eşim spor yapmadı. Oturma odası ile salon arasında yürürken birden yere düştü. Oturma odasına geçmek üzereyken ayağındaki terlik fırladı. Düşünce ben çevirdim ve ağzından beyaz köpük geliyordu. Ben birden doktor diye bağırınca ilk gelen bir garsondu sonra diğer garson geldi. İlk gelen bu kişilerdi. Başka kimse yoktu. Tüm konuşulanlar yalandır. Bu şekilde söylenen yalan yanlış konuşmalar beni çok üzüyor. Bunların hepsini ben yaşadım ' dedi.

O günü birer birer anlatan Merhum Özal'ın eşi Semra Özal konuşmasına şu şekilde devam etti;

' Daha sonra baş yaver geldi. Baş Yaver ile birlikte iki garson eşimi kucaklayarak arabaya götürdüler. O sırada ambulans ya da doktor yoktu. Ben hastaneye giderken doktoru gördüm. Ambulans bulduklarını bilmiyorum ama garson bana biz götürüp arabaya koyduğunu' söyledi.

Söz alan Eski Bakan Sağlar, ' Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı bir kriz geçirdiğinde doktorun ve ambulansın olmadığını söylüyorsunuz..Bu bizim için bir yüz karasıdır. Peki özelliklemi o sırada doktor yoktu' diye sordu.

KÖŞK'TE DOKTOR OLMAMASI GARİP DEĞİL Mİ?

Semra Özal, ' Özellikle şunu söylüyorum. Eşim banta çıkıp spor yapmadı. Oturma odasına gelirken konuşuyorduk ve birden yere düştü. Bunu en iyi bilen o gün yanımda olan garsonlardır' dedi.

Özal, 'Ben neden olduğunu araştırmadım ama Ağzından köpük gelmesinin zehirlenmeden olduğunu söylediler' dedi

EŞİMİ LİMONATA ÖLDÜRDÜ

İçirildiği Limonata'dan şüphelendiğini söyleyen Semra Özal, ' Rahmetli'nin hayatında yemediği ve içmediği bir kuru fasülye bir de limonata vardı. O gece eşim yorgundu. Fakat o gece Dış İşleri danışmanı ve bir kaç kişinin bir kokteyl'e katılması için çok ısrar ettiler ve o koktey'le gitti. Geldikten sonra ben onun yemeğini hazırlamış fakat aç olmadığını söyledi. Bende kızdım bir şeyler mi atıştırdın diye. Yok yok dedi. Hiç bir şey yemedim ama herkese içki getirdiler . Banada bir bardak limonata yapmışlar. Sırf siz içki almıyorsunuz  bunu sizin için hazırladık dediler ve bende ayıp olmasın diye içtim. Dedim sen ömründe içmezsin nasıl aldın içtin dedim. Ayıp olmasın diye içtiğini söyledi. ' 

İşte Semra Özal'ın o gün yaşadığı tüm anları...