Chp Milletvekilleri Sarıgöl'de

CHP Milletvekilleri parti tabanının isteklerine kulak vermek için Sarıgöl CHP İlçe Örgütü'nü ziyaret etti.

Chp Milletvekilleri Sarıgöl'de
CHP Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan, MYK Üyesi ve Bursa Milletvekili Abdullah Özer, Antalya Milletvekili Atilla Emek, Zonguldak CHP Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Parti Meclis Üyesi Osman Güdü ile birlikte, Sarıgöl CHP İlçe Örgütü'nü ziyarette bulundu. CHP İlçe Lokali'nde bir konuşma yapan Manisa CHP İL Başkanı Cahit Kaplan şunları söyledi:
''12 Eylül günü yapılan referandum sonrası verdikleri ''Hayır''oyları ile Manisa'da önde olmamız nedeniyle partililerimize teşekkür ziyaretinde bulunmak ve önümüzdeki seçimlerde tabanın isteklerine kulak vermek için ilçe gezilerimizi yapmaktayız. Ayrıca önümüzdeki seçimlerde parti adaylarını ön seçimle belirlemek istemlerini ilçe yönetimleriyle konuşmaktayız.''
MYK Üyesi ve Bursa Milletvekili Abdullah Özer ise referandumda CHP'nin önemli bir oy potansiyeline elde ettiğini ifade ederek, ''Referandumda CHP sandıklara sahip çıktı. Birlik ve beraberlik içinde başarılı olduk. Genel seçimlerde de sandıklarda mutlaka temsilcimizin olmasında yarar vardır. Tek hedef sandıklara sahip çıkmaktır. AK Parti iktidarında her kademeye kendilerinin kadrosunu yerleştirmiştir. Buna dur diyecek tek parti CHP'dir'' dedi.
(VS-AŞ-Y)