Büyükşehir'de Hedef 3. Lig

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Aydın Bölgesel Amatör lig'de hedeflerine ulaşacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi.

Büyükşehir'de Hedef 3. Lig
Aydın, "Ligi şampiyon olarak bitireceğiz. Hedefimizi belirledik. Erzurum Büyükşehir Belediyesespor güçlü bir takım" dedi.
Erzurum'u TFF Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor ilk maçında hafta sonunda Doğubeyazıtspor'u 3-1 mağlup etti.
Aziziye Orhan Tavlı Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Vali Sebahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, belediye yetkilileri ve çok sayıda taraftar izledi.
İLK MAÇTA FARKLI GALİBİYET
Stadyumu dolduran taraftarların yoğun desteği altında oynan maçta, ilk yarıyı 17'nci dakikada Doğubeyazıtspor'dan Ahmet'in kaydettiği golle yenik kapatan Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarıya hızlı başladı. 63. dakikada Zihni durumu eşitleyen golü kaydetti. Ataklarını sıklaştıran Büyükşehir Belediyespor, 67.dakikada Zihni'nin ayağından gelen golle öne geçti. 85'nci dakikada Abdullah takımının 3.golünü kaydetti. Maçta başka gol olmayınca Erzurum Büyükşehir Belediyespor sahadan 3-1 galip ayrıldı.
Erzurum Büyükşehir Belediyespor, bu hafta Muş Şekerspor ile deplasmanda karşılaşacak.
Erzurum ekibi bu hafta aldığı 3 puanla, Ardahan Belediye 23 Şubatspor'u 3-0 yenen Dersimspor'un ardından ikinci sırada yer aldı
Erzurum Büyükşehirspor'un hedeflediği üst sıralara emin adımlarla ilerleyeceğini söyleyen Başkan aydın, "Biz inanıyoruz ki bu sezon 3'ncü lige çıkacağız. Bölgesel takımların yer aldığı ligde en iyi takımı kendi takımımız olarak görüyorum" dedi.
Aydın, Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un başarısı için Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'in gereken her türlü desteği sağladığını belirtti.
Bölgesel Ligi'nde iddialı olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, bu hafta oynayacağı Muş Şekerspor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam etti.