Başkent gecesinde Gökçek rüzgarı esti

Ankara'nın başkent oluşunun 87.'inci yılı kapsamında düzenlenen resepsiyona Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek damgasını vurdu. Başkent'e katkı

Ankara'nın başkent oluşunun 87.'inci yılı kapsamında düzenlenen resepsiyona Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek damgasını vurdu. Başkent'e katkı sunan kişi, kurum ve kuruluşlara 'Seymen Büyük Ödülleri'ni veren Başkan Gökçek, sahneye çıkıp seymenlerin arasına daldı. Seymen oyununda hünerlerini sergileyen Gökçek davete katılanlardan büyük alkış aldı.

Ankara'nın başkent oluşunun 87.'inci yılı dolayısıyla Rixos Otel'de bir resepsiyon düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek'in ev sahipliği yaptığı resepsiyona Ankara Valisi Alaaddin Yüksel ve Ankara Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya'yla birlikte bir çok Ankaralı katıldı. Gecede Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek'in seymen kıyafetiyle konuklarını karşılaması ilginç görüntüler oluşturdu.

Kente katkı sunan kişi, kurum ve kuruluşları tek tek sahneye davet eden Gökçek, kendilerine bu yıl ilk kez 'Seymen Büyük Ödülleri'ni verdi. Bu kapsamda, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Bayanlar Dünya Halter Şampiyonu Nurcan Taylan, Sanatçı Zekai Tunca, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rıza Ayhan, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ve bir çok ünlü isim ödüle layık görüldü.

Ödül töreninin ardından geceye Gökçek damga vurdu. Sahnede gösteri sunan seymen ekibinin arasına dalan Başkan Melih Gökçek, seymenlerle birlikte hünerlerini sergiledi. Gökçek davetlilerden büyük alkış aldı.