Senirkent'te 'sevgi' konuşuldu
Isparta'nın Senirkent ilçesinde 'Sevgi' konulu konferans verildi. Senirkent Müftüsü Kemal Bal, "Çağımızda bilgiye muhtaç olduğumuz gibi sevgiye de muh
Isparta'nın Senirkent ilçesinde 'Sevgi' konulu konferans verildi. Senirkent Müftüsü Kemal Bal, "Çağımızda bilgiye muhtaç olduğumuz gibi sevgiye de muhtacız." dedi. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeki Aydın da, "Sevgi, paylaşmadır, hoşgörüdür, anlayış göstermedir, kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmamaktır, inançtır, güvendir." diye konuştu.
Müftülük binasında düzenlenen konferansa Kaymakam Selçuk Haskırış, Belediye Başkanı Hüseyin Baykal, Kadostra Müdürü Şeref Özata, Müftü Kemal Bal, Din Görevlileri, aileleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
