ITSO, Çin'e iş gezisi düzenledi

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası(ITSO), işadamlarından oluşan 35 kişilik bir ekiple Çin'e iş gezisi düzenledi. İşadamlarının Çin'de çeşitli iş gezileri

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası(ITSO), işadamlarından oluşan 35 kişilik bir ekiple Çin'e iş gezisi düzenledi. İşadamlarının Çin'de çeşitli iş gezilerinin yanı sıra dünyanın en büyük fuarlarından biri olan 108. Uluslararası Kanton Fuarı'na katılacağı belirtildi. 11 gün sürecek olan gezisi kapsamında işadamları çeşitli toplantıların yanısıra dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Çin Guangzhou'da 108. Uluslararası Konton Fuarına katılacak. Çeşitli sektörlerden işadamının bulunduğu heyetin başkanlığını ITSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Başdeğirmen yapıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan ITSO Başkan Yardımcısı Başdeğirmen, Isparta ekonomisinin dış ticarette kendini geliştirmek zorunda olduğunu, ihracat rakamlarında bakıldığında Isparta'nın yerimizde sayıldığını görüldüğünü kaydetti. Başdeğirmen, "Bağlantıların güçlü olması bilgilendirme çalışmalarının yapılması fuar ve iş gezilerinin düzenlenmesiyle dış ticaretimizin hareketleneceğini düşünüyoruz. Çünkü Isparta'nın ihracat yapacak ürün kapasitesi oldukça fazla. Bunu güçlü bir ticarete dönüştürmek ise örgütsel çalışmalarla olabilir." dedi.

Isparta'lı işadamları nisan ayında Dubai'ye iş gezisine katılmıştı.