Giresun Üniversitesi Görele Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu yeni akademik yıla başladı

Giresun Üniversitesi Görele Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksek Okulu 2010-2011 akademik yılı başladı.

Okul bahçesinde düzenlenen törene, Giresun Üniv

Giresun Üniversitesi Görele Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksek Okulu 2010-2011 akademik yılı başladı.

Okul bahçesinde düzenlenen törene, Giresun Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ersan Bocutoğlu, Görele Kaymakamı Aykut Pekmez, Garnizon Komutanı Binbaşı Tamer Yılmaz, Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Görele Emniyet Müdür Vekili İlhan Yıldırım, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Yalçın Tepe, Görele Milli Eğitim Müdürü Korkmaz Cırıt ve üniversite akademik ve idari personeli, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ile çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Okul Müdürü Doç. Dr. Yalçın Tepe, Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu birer konuşma yaparak, öğrencilere tavsiyelerde bulunup, başarı diledi.

Giresun Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ersan Bocutoğluise 2010-2011 eğitim-öğretim yılının herkese hayırlı olmasını diledi. Bocutoğlu, öğrencilerin kendilerini iyi yetiştirmeleri için planlı bir çalışma yapmalarını istedi.

Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Bankacılık ve Finansman Bölümü'nde 1. ve 2. sınıflarda toplam 129 öğrenci eğitim görecek. Tören, kemençe eşliğinde halk oyunları gösterisi ile sona erdi.