Efe'nin Keyfi Yerinde

Ödemiş Belediyespor'da Bölgesel Amatör Lig'e galibiyet ile "merhaba" demenin mutluluğu yaşanıyor

Efe'nin Keyfi Yerinde
Ödemiş Belediyespor'da Bölgesel Amatör Lig'e galibiyet ile "merhaba" demenin mutluluğu yaşanıyor. Ulucak deplasmanında önce geriye düşen ardından galibiyeti son 20 dakikada bulduğu üç golle koparan kırmızı-lacivertliler Pazar günü oynayacağı Emirdağspor maçının hazırlıklarına yarın başlıyor.
Ulucak karşısında girdiği çok sayıda net pozisyondan da gol çıkaramayan Ödemiş'te cezalı oyuncuların da takıma dönmesiyle kadrodaki alternatiflerin artması teknik heyetin yüzünü güldürürken taraftarı da umutlandırıyor. Pazar günü oynanacak Emirdağspor karşılaşmasına kilitlenen kırmızı-lacivertliler 15.00'da Ertuğrul Ormancı Tesisleri'nde toplanarak hazırlıklara başlayacak. Şampiyonluk yolundaki ilk adımı Ulucak'ta attıklarını kaydeden teknik direktör Mahmut Arslan; "Hedefimiz ilk maçta üç puandı. Bunu gerçekleştirerek ilerisi adına önemli bir engeli aştık. Emirdağspor şampiyonluk yolundaki diğer tüm rakiplerimiz gibi önemli bir ekip. Bu bilinçle bu maça hazırlanarak Pazar günü yine 3 puan ve güzel futbol için sahada olacağız. Taraftarımızın Saracoğlu'nda yaratacağı atmosfer bizim işimizi kolaylaştıracak. Ulucak maçını unutup, Emirdağ maçına konsantre olacağız" dedi.
Öte yandan ilk hafta karşılaşmalarında alınan sonuçların ardından Ödemiş Belediyespor averajla ikinci sıraya yerleşti. 24 hafta sonunda sadece lider ekibin 3. lige yükseleceği Bölgesel Amatör Lig'de ilk haftada aynı illerin ekipleri çoğunlukla birbiriyle berabere kalırken, Salihli Belediyespor hemşerisi Donatımspor önünde bozguna uğradı.