Adanaspor çıkış arıyor

Bank Asya 1. Lig'de kötü günler geçiren Adanaspor, kendi evinde oynayacağı Diyarbakırspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Son oynadığı maçta depl

Bank Asya 1. Lig'de kötü günler geçiren Adanaspor, kendi evinde oynayacağı Diyarbakırspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Son oynadığı maçta deplasmanda Samsunspor'a 3-1 yenilen Adanaspor, kendi evinde oynayacağı maçları kazanarak üst sıralardan kopmak istemiyor.

Şu ana kadar tek galibiyeti bulunan Adanaspor, zorlu Karşıyaka deplasmanı öncesinde Diyarbakırspor'u yenerek çıkışa geçmenin planlarını yapıyor.

Pazartesi günü oynayacağı Diyarbakırspor maçının hazırlıklarını sürdüren turuncu beyazlı takımda, Samsun maçında sakatlanarak oyundan çıkan kaptan Bülent Bölükbaşı'nın durumu belirsizliğini koruyor. MR'ı çekilen tecrübeli futbolcunun, Diyarbakır karşısında forma giymesinin zor olduğu açıklandı.

Adanaspor Teknik Direktörü Cemal Gürsel Menteşe, bugünkü antrenman öncesinde futbolcuları ile kısa bir toplantı yaptı. Samsunspor maçında hata yapan oyuncularını sert bir dille uyaran genç teknik adam, Diyarbakırspor maçında aynı hataların tekrarlanmamasını istedi.

BÜLENT: KAYBETTİĞİMİZ PUANLARI TELAFİ ETMELİYİZ

Takım kaptanı Bülent Bölükbaşı, içeride ve dışarıda kaybedilen puanları telafi etmek istediklerini söyledi. Özellikle iç sahada kazanarak üst sıralardan puan olarak daha çok geriye düşmemeleri gerektiğini belirten tecrübeli oyuncu, "Diyarbakırspor karşılaşması her iki takım adına da büyük önem taşıyor. Sakatlığım konusunda henüz kesin bir teşhis yok. Büyük ihtimalle bu hafta takım arkadaşlarımı yalnız bırakacağım. Kim oynarsa oynasın elinden geleni yapacaktır. Maçtan 3 puanla ayrılmamız bize moral olarak da çok şey kazandıracaktır." dedi.