Ayyüce Ve Cumali'nin Mutlu Günü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlık Makamı Sekreteri, Seyhan Belediyesi MHP'li Meclis Üyesi Rahmi Benli'nin kızı Rabia Ayyüce Benli, özel bir şirkette muhasebecilik görevinde bulunan Cumali Beluk ile hayatını birleştirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlık Makamı Sekreteri, Seyhan Belediyesi MHP'li Meclis Üyesi Rahmi Benli'nin kızı Rabia Ayyüce Benli, özel bir şirkette muhasebecilik görevinde bulunan Cumali Beluk ile hayatını birleştirdi.
Rahime Benli-Rahmi Benli çiftinin kızı Rabia Ayyüce ile Yüksel Beluk-Bayram Beluk çiftinin oğulları Cumali, düzenlenen düğünle nikah masasına oturdular. Özel bir salonda yapılan düğünde, genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz kıyarken, nikah şahitliklerini ise MHP İl Başkanı Ahmet Erdoğan ve İl Genel Meclis Başkanı Abdullah Torun yaptılar.
MHP İl Başkanı Erdoğan, nikah cüzdanını Rabia Ayyüce'ye teslim ederken genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.
Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, İl Genel Meclis Başkanı Abdullah Torun ve Ahmet Erdoğan'ın eşi Zühal Erdoğan ile davetli protokol, geline ve damada çeşitli altın takılar taktılar.
Düğünde, MHP Merkez İlçe Başkanları İbrahim Kara, Mehmet Özcan, Yusuf Kanlı ve Mustafa İzgioğlu, bazı MHP'li belediye ve il genel meclis üyelerinden başka ayrıca AK Parti'li ve CHP'li bazı belediye meclis üyeleri de hazır bulundu.