Şevket Yılmaz'a Oyun Parkı

Bursa'da, Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Birimi binasına gelen hastaların çocukları için iki park yapıldı.

Muayeneye gelen çocuklar için poliklinik bölümüne 50 ve 35 metrekarelik iki park yapıldı. Çocukların keyifli vakit geçireceği oyun parkını gezen Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Karadağ, Başhekim yardımcısı Op. Dr. Çetin Bakır, Müdür Osman İğde, Başhemşire Gül İşlek, minik çocuklarla oyun oynayarak sohbet etti. Durmazlar Holding tarafından yapılan parklar minik çocukları mutlu ettiği kadar ebeveynlerini de mutlu ediyor. Çocuklar, park alanında balon ve kaydırağa
binerek vakit geçirirken, parkta bulunan televizyondaki çizgi filmleri izleyerek eğlenceli dakikalar yaşayacak. Çocuk gelişim uzmanlarının da bulunacağı park alanında çocuklara dersler de verilecek.
Hastane personeli olarak çok mutlu oluklarını belirten Başhekim Prof. Dr. Karadağ, "Kadın Doğum Çocuk Hastanemizin ek binasında çocuk hastalarımıza hizmet vermek üzere 2 oyun alanı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bursalı vatandaşlarımız hastanemize sahip çıktılar. Bir hayırsever tarafından burası düzenlendi. İyi hizmetler vereceğiz" dedi.