Sakatlığa davetiye!

Galatasaray'da, yarın bıçak altına yatacak olan ve yaklaşık 1.5 sahalardan uzak kalması beklenen Arda Tur...


Galatasaray'da, yarın bıçak altına yatacak olan ve yaklaşık 1.5 sahalardan uzak kalması beklenen Arda Turan üzüntüsü yaşanırken, milli maçlar nedeniyle sessiz kalan ancak olayın ayrıntılarını araştıran sarı-kırmızılı kulüp, ilginç detaylara ulaştı, 23 yaşındaki yıldızın sakatlığına adeta davetiye çıkardığı tespit edildi.
 Buna göre, Belçika ile yapılan milli maçta sakatlanan ve yaklaşık 4 hafta sahalardan uzak kalan Arda'nın, Almanya'daki topla ilk çalışmasında bazı detayların gözden kaçırıldığı ve genç yıldızın kasık ağrılarının bu nedenle şiddetlendiği belirlendi. Milli takım yetkililerinin, Arda'nın da yer aldığı antrenmanda uzun top çalışması üzerinde durdukları, genç yıldızın 50-60 metrelik mesafelere yapılan uzun top çalışması yüzünden kendisini çok zorladığı ve ağrılarının şiddetlendiği kaydedildi.
Milli takım sağlık heyetinin Arda'nın antrenmanı yarım bırakmasından apar topar genç yıldızın sakatlığının 3 aydır sürdüğünü açıklamış ve bir şekilde sorumluluğu Florya'ya yıkmıştı.
Almanya ile yapılan zorlu maç nedeniyle hassas davranan ve sessiz kalarak spekülasyonlara yol açmak istemeyen Galatasaray'da sağlık ekibinin de "Kasıklarındaki sorun biliniyor ve buna göre bir antrenman programı uygulanıyordu. Ancak 4 hafta sakat olmasına karşın hemen böyle ağır bir antrenmanda yer alması korkunç bir ihmal" şeklinde rapor verdikleri öğrenildi.