Uşak'ta Basketbol Turnuvası

Türkiye Basketbol Erkekler İkinci Ligi (TB2L) takımlarından Uşak Üniversitesi Basketbol Kulübü sezon öncesi 4 takımın katıldığı "Rektörlük Kupası" turnuvası düzenledi.

Uşak Üniversitesi'nin desteğiyle düzenlenen ve Pazar günü yapılacak final maçı ile sona erecek turnuvaya Uşak Üniversitesi Basketbol Takımı'nın yanı sıra Akhisar Belediyesi, Kepez Belediyesi ve Vestel Manisa takımları katılıyor. Turnuvanın açılış maçı Uşak Üniversitesi ile Vestel Manisa arasında oynandı. Uşaklı basketbol severlerin yoğun ilgi gösterdiği ve son derece çekişmeli geçen karşılaşmayı Uşak Üniversitesi 71-70 kazandı. Turnuvanın ilk karşılaşmasını Vali Yardımcısı Ali Galip Saral, İl Emniyet Müdürü Cafer şahin, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Şişman ve AK Parti İl Başkanı Hilmi Alper'de izledi.
Karşılaşma sonrası soyunma odasına giderek oyuncuları kutlayan Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Adnan Şişman, ilk maçı galibiyetle kapatarak turnuvada iddialı olduklarını ortaya koyduklarını söyledi. Uşak Üniversitesi'nin akademik alanda olduğu kadar kültürel, sosyal ve sportif alanlarda da başarıyı hedeflediğini ifade eden Rektör Adnan Şişman, Uşaklıların da basketbol takımına sahip çıkması gerektiğini ifade etti.
Antrenör Ozan Burkaz ise sezon öncesi düzenlenen turnuvanın önemine değinerek, "Çok iyi bir takım kurduk. Turnuvada eksik yönlerimizi tespit edip çalışmalarımız bu yönde sürdüreceğiz. Takıma sahip çıkan Üniversite ve rektörümüze bir kez daha teşekkür ediyoruz. Turnuvaya da birincilik kupasını kazanıp kupayı taraftarlarımızı ve üniversitemize hediye etmek istiyoruz"dedi.