Tarımda 'Bav' Toplantısı

Mersin İl Tarım Müdürlüğü'nce araştırma-yayım ve çiftçi bağının güçlendirilmesi amacıyla düzenlenen; 'Bilgi Alış-Veriş (BAV) Toplantıları'nın üçüncü ayağının da tamamlandığı bildirildi.

İl Tarım Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe şube ve ilçe müdürlerinin yanı sıra teknik personelin de katılım gösterdiği kaydedildi. Burada konuşan İl Tarım Müdürü Mehmet Kara, söz konusu toplantının önemine dikkat çekerek, her ilçenin kendine özgü projelerini hayata geçirme çabası içinde olmasının yanında kendi bölgelerinin önceliklerine göre gündemlerini belirlemeleri ve buna göre çalışmaları çağrısında bulundu.
İl Tarım Müdürlüğü tarafından uygulanan ve önümüzde dönemde de hayata geçirilmesi planlanan proje ve faaliyetlerin ele alındığı toplantıda ayrıca çiftçilerin karşı karşıya kaldığı sorun ve sıkıntıların aşılıp, kalıcı bir çözüm bulunması konusunda da görüş alış-verişinde bulunuldu. Şube müdürleri, kendi birimleriyle ilgili konularda konuşmalarda bulunurken, toplantının ikinci bölümündeyse İlçe Tarım Müdürlükleri'nin sorunlarının yanında var olan eksikliklerin giderilmesi ve çözüm yolunda somut adımların atılması konusunun da görüşüldüğü ifade edildi.