Mhp Genel Başkanı Bahçeli Ardahan'da

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Türkiye'nin en önemli sorununun işsizlik olduğunu belirterek, bu sorunu çözmek için getireceği her türlü tedbirde iktidarın yanında olacaklarını söyledi.

Bahçeli, Kars Ani Harabelerini ziyaretinin ardından Ardahan'a gelerek MHP İl Başkanlığı binasında vatandaşlara hitap etti.
Bahçeli konuşmasında referanduma değinerek, referandumda yüzde 58 evet oyuna karşılık, 16 milyon insanın da hayır oyu verdiğini hatırlatarak, hükümetin referandumdan evet çıkmasını büyük bir başarı olarak göstermemesini ve 16 milyon hayır oyu veren vatandaşları da yok saymaması gerektiğini söyledi.
Bahçeli toplumun temel dinamiklerini hayata geçirebilecek ve Türkiye'yi mutlu, müreffeh bir ülke haline getirebilecek bir anayasa değişikliğine ihtiyaç olduğunu belirterek, "Uzlaşma kavramı ötesinde AK Parti'nin yönlendirmesiyle bir anayasa değişikliğine gidilirse ülkemiz çok büyük bir krize, kargaşaya ve kaosa sürüklenmiş olur. Bunun altından da AK Parti kalkamaz" diye konuştu.
Bahçeli, "Demokratik açılım zırvasıyla milleti bölme projeleri yerine ekonomik sorunları çözme projeleri yapmalıyız. Yanlıştan dönülmeli, kardeşçe yaşamayı pekiştirmeliyiz. Bölücü terör örgütü, Kürt kökenli kardeşlerimizi temsil etmemektedir. Sayın başbakanın evet oyunu analiz ettiği gibi hayır oyunun da sebeplerini iyi analiz etmesi lazım. Hangi kökenden olursak olalım, hangi mezhepten olursak olalım, bu ülkede yaşayan kardeşler birbirimizi incitmemeliyiz, birbirimizi kırmamalıyız. Farklılıklarımızı öne
çıkarıp, ayrıştırma oyunlarına düşmemeliyiz" diye konuştu.