Kcetaş İşçilerine Modern Tesis

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. araç parkı işçi salonu tamamen modernize edilerek işçilerin kullanımına sunuldu.

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş.'nin Osman Kavuncu Bulvarı üzerinde bulunan araç parkı işçi salonun 50 bin liralık harcama ile baştan aşağı yenilendi. Yaklaşık 50 civarında işçinin görev yaptığı merkezin soyunma odaları, mutfak bölümü, banyo, tuvalet, mescit gibi bölümleri pırıl pırıl bir görünüme kavuşurken binaya komple izolasyon yapılarak işçilerin yazın serin, kışın sıcak ve rahat bir imkana kavuşması sağlanmış oldu.
Kurdele yerine kablo, makas yerine yan keskinin kullanıldığı işçi salonunun açılışına şirket yöneticileri ve Tes-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Rifat Pakkan ile birlikte katılan KCETAŞ Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci, açılıştan sonra işçilere hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"Aslan yatağından belli olur derler. Burada bizim işyerimiz. Ne kadar kaliteli bir ortam olursa işte o kadar kaliteli olur. Sizler gece gündüz çalışıyorsunuz. Her şeyin en iyisine layıksınız. Yaptığınız iş zor. Sizlere en iyi iş ortamını sunmak için gayret ediyoruz. Burayı kazasız belasız sağlıkla sıhhatle güle güle kullanın inşallah. Herhangi bir sorun veya eksiklik olursa onları da bize iletin en kısa zamanda giderelim. Biz sizlerle her zaman birlikteyiz. Ben arkadaşlarıma cep telefonumu da verdim. Problemi olan arkadaşlar beni arıyorlar Beni bir genel müdür gibi değil de bir ağabey gibi görüp sıkıntılarını paylaşmaları benim hoşuma gidiyor. Kayseri halkına en iyi hizmeti hep beraber yapacağız. Rifat başkanıma da sendika yönünden çok teşekkür ediyorum. Kendisiyle uyumlu bir beraberliğimiz var. İlettikleri talepleri kırmamaya çalışıyoruz."
KCETAŞ Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci'den sonra işçilere hitap eden Tes-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Rifat Pakkan ise "Ben buranın eski halini bildiğim için konuşuyorum. 35 Yıllık iş hayatımda ilk defa böyle nezih bir işçi ortamını yakalamış bulunuyorum. Ben çok mutlu oldum. Başta Haseki başkanımız olmak üzere Şadi bey ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Birlik, beraberlik ve uyum içerisinde güzel bir çalışmamız var" diye konuştu.