Güler'i Kimin Öldürdüğü Bulunamadı

Adana'da kucağındaki 2 yaşındaki kızı ve motosikleti kullanan oğlunun gözleri önünde silahlı çatışmaya giren şahısların açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Güler Akyar'ın ölümüne neden olan kurşunun çekirdeği bulunamadığı için hangi magandanın katil olduğu da belirlenemedi

Adana'da kucağındaki 2 yaşındaki kızı ve motosikleti kullanan oğlunun gözleri önünde silahlı çatışmaya giren şahısların açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Güler Akyar'ın ölümüne neden olan kurşunun çekirdeği bulunamadığı için hangi magandanın katil olduğu da belirlenemedi. Adliyeye sevk edilen şahıslar birbirlerini suçlarken, "Kadının ölümüne neden olduğumuz için üzülüyoruz" dedi.
Merkez Seyhan İlçesi Mithatpaşa Mahallesi'nde fırın işleten Efendi A. (42), kendisinden haraç istediği iddia edilen Ezdinşah A. (34) ile önceki gün silahlı çatışmaya girdi. Bu sırada yoldan oğlu Mehmet'in (15) kullandığı motosikletle kucağında kızı Fidan (2) olduğu halde geçerek kayınpederinin evine giden Güler Akyar'ın kafasına kurşun isabet etti. Akyar ölürken, zanlılardan Ezdinşah A. da bacağından yaralandı.
Olaydan sonra cinayet bürosu ekiplerince yapılan araştırmada, çocuklarının gözleri önünde hayatını kaybeden Güler Akyar'ın ölümüne neden olan kurşun çekirdeği bulunamadı. Tek suçu yoldan geçmek olan Akyar'ı hangi magandanın öldürdüğü belirlenemezken, katil zanlıları da adliyeye sevk edildi.
Bu arada zanlılar suçu birbirlerinin üzerine attı. Fırıncılık yapan Efendi A., A. kardeşlerin bir yıldır kendisinden tehditle ayda 500 ile 3 bin lira arasında haraç aldıklarını iddia ederek, "Vermeyince silahla bana saldırdılar. Ben de karşı ateş açtım. Kadını ben öldürmedim. Kadının ölmesine üzüldüm" dedi.
Bacağına isabet eden iki kurşunla yaralanan Ezdinşah A. ise Numune Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından adliyeye götürüldü. Açıkça, kadını kendilerine ateş eden Efendi A.'nın öldürdüğünü iddia etti.
Akyar'ı öldüren kişinin, kurşun çekirdeğinin bulunması ve olay yerinde yapılacak incelemenin ardından belli olacağı öğrenildi.