Efsaneler geçidi

Bu hafta İstanbul'da efsaneler geçidi yaşanıyor. Rock müziğin iki efsanesi Ozzy Osbourne ve Scorpions konser verecek. 90'lara damga vurmuş Scorpions konserinin hayranları için daha ayrı bir anlamı var, çünkü bu onların veda konseri olacak. Dünya gözü ile Scorpions'ı görmek isteyenler bu konseri kaçırmasın. Ozzy Osbourne için ise sayılı saatler...

Bu hafta İstanbul'da efsaneler geçidi yaşanıyor. Rock müziğin iki efsanesi Ozzy Osbourne ve Scorpions konser verecek. 90'lara damga vurmuş Scorpions konserinin hayranları için daha ayrı bir anlamı var, çünkü bu onların veda konseri olacak. Dünya gözü ile Scorpions'ı görmek isteyenler bu konseri kaçırmasın. Ozzy Osbourne için ise sayılı saatler var yalnızca. Bu akşam Ozzy Osbourne saat 21.00'de İstanbul'da sahne alacak.
Rock müziğinin dünyaca ünlü ismi Ozzy Osbourne bu akşam İstanbul’da.

Enteresan kişiliği, her biri liste başı olmuş parçaları, kıyafetleri, sahne performansı ve yaşam tarzıyla bir efsaneye dönüşmüş olan, 1948 doğumlu İngiliz sanatçı Ozzy Osbourne, Turkcell Kuruçeşme Arena’da sahne alıyor.

Sanatçı, İstanbul’daki hayranlarına, yeni ve eski albümlerindeki parçalardan oluşan bir müzik ziyafeti sunacak.
Saat 21:00’de başlayacak unutulmaz gecenin bilet fiyatları ise 100 TL. sahne önü 200 TL.


Punk sevenlerin dikkatine! Bu akşam İstanbul dev bir ismi daha ağırlıyor.
Die Toten Hosen

Albümleri milyonlarca satan bir Punk grubu olan Die Toten Hosen, ikinci defa ülkemize konser vermeye geliyorlar.
28 yıllık bir müzik kariyerleri olan ve politik ve sosyal konulara değinen şarkı sözleri ile efsaneleşen grup, Punk müzik dünyasının en büyük isimlerinden sayılıyor. 30 Eylül Perşembe günü, yani bu akşam, son stüdyo albümü “In Aller Stille” ve unutulmaz Bronx Pi Sahne’de olacak.
Saat 23:00’de başlayacak Punk gecesinin bilet fiyatları ise tam 45 TL: öğrenci 35 TL.


Rock tarihinin bir efsanesi sahnelere veda ediyor

Son olduğunu bilmek hüzün verici… Bu nedenle cumartesi günü başka bir program yapmayın çünkü, sevenlerinin onları canlı canlı izlemek için son şansları…

Dünyanın gelmiş geçmiş en önemli rock gruplarından Scorpions, 40 yıllık müzik kariyerlerini en yüksek noktalarında bitirme kararı aldılar. Bu son dünya turnelerinin bu hafta ki durakları İstanbul.

Grubun efsanevi “Wind Of Change” parçaları Demir Perde’nin yıkılışının marşı haline geldi. “Send Me An Angel”,”Still Loving You”,”Hurricane”,”Always Somewhere”,”Humanity” ve daha birçok ölümsüz parça tüm Dünyada yüz milyonlarca müzikseverin kalbinde fırtınalar estirdi.

Son olarak 2008 yılında ülkemizde konser veren Scorpions’u canlı canlı izlemeniz için bu son şansınız çünkü ne yazık ki bu efsane grubun son dünya turnesi ve bir tekrarı daha olmayacak.

Hayatınız boyunca unutamayacağınız bu özel konser 2 Ekim Cumartesi günü Maçka Küçükçiftlik Park’da gerçekleşecek. Kapı açılışının 19:00, konser saatinin 22:00 olduğu gecenin bilet fiyatları ise normal: 112 TL. sahne önü: 270 TL. deluxe lounge: 475,00 TL


Haftanın diğer dikkat çeken etkinlikleri ise şöyle;

Buena Vista Sensacion
Her biri Küba müziğinde önemli bir yere sahip müzisyenlerin işbirliğinden oluşan 'Buena Vista Sensacion', İstanbul ve Bursa konserlerini tamamladılar. Şimdi sırada İzmir, Ankara, İzmit ve Eskişehir var. Ve turnenin kapanışını yeniden İstanbul’da yapacaklar.
Küba'nın tüm dünyayı etkisi altına alan bu benzersiz şovda, Küba müziğinin altın çağına ait hitleri seslendiriyor.
Konserlerin tarihleri de şu şekilde;

30 Eylül Perşembe: Eskişehir - 222 Park Eskişehir
1 Ekim Cuma: Ankara - Telwe Performans Hall
2 Ekim Cumartesi: İzmir – Noxx
3 Ekim Pazar: İstanbul - Jolly Joker Balans

New Model Army
Efsanevi kariyeriyle, folk/post-punk akımının temel taşlarından olan kült grup New Model Army, otuz yıllık serüvenini bir turneyle kutluyor.
1 Ekim Cuma günü İstanbul Ghetto’da sahne alacak grup, 2 Ekim Cumartesi günü ise Ankara 312 Arena’da olacak.

Grubun, yaklaşık 2.5 saat sürecek bu konserlerde, iki farklı set çalacak. 30 seneyi, 13 albümü kapsayan dev bir repertuarın, daha sakin, akustik şarkılarından oluşan birinci set, ardından grubun tüm dünyaya yayılmış efsanevi takipçi kitlesini istisnasız ateşleyen, sert, enerjik klasiklerinden oluşan ikinci set.

Teoman
Türk rock müziğinin en başarışı isimlerinden Teoman, bu kez de İzmirli hayranlarının karşısına çıkıyor.  Son albümü "insanlık halleri"nin yanısıra eski albümlerinden sevilen parçalarını da seslendirecek olan sanatçının konseri 1 Ekim Cuma günü Ooze Venue’de gerçekleşecek. Saat 23:00’de başlayacak konserin bilet fiyatı ise 34 TL.