Çukurova Tıp 2010 Fuarı'nda İlginç İddia

Adana'da düzenlenen Çukurova Tıp 2010 Fuarı'nda sağlık sektörünün tüm profesyonelleri buluşurken, kendisinde biyoenerji olduğunu iddia eden Zeynel Gök, başta AIDS olmak üzere çeşitli kan hastalıklarını 10 saniye içerisinde tedavi ettiğini ileri sürdü

Adana'da düzenlenen Çukurova Tıp 2010 Fuarı'nda sağlık sektörünün tüm profesyonelleri buluşurken, kendisinde biyoenerji olduğunu iddia eden Zeynel Gök, başta AIDS olmak üzere çeşitli kan hastalıklarını 10 saniye içerisinde tedavi ettiğini ileri sürdü.
Lise mezunu olan ve müzikle uğraşan Zeynel Gök (42), müzik piyasasının durması üzerine şuan hiçbir işle uğraşmadığını belirterek, "Altı ay kadar önce bir medyum ile tanıştım. İnsanlarI biyoenerji ile tedavi ediyordu. O gücün bende de olduğunu söyledi. Birkaç hasta üzerinde denedim. O hastalar iyileşti. AIDS, lösemi, anemi, kanser ve hepatit hastalarını bende olan biyoenerji ile 10 saniye içerisinde iyileştirebiliyorum. Ve hiçbir ücret almıyorum" dedi.
Hastaların gözünün içine bakarak 10 saniyede tedavi ettiğini belirten Gök, "Hastanelere gidiyorum, özellikle çocukların gözlerine içine bakıyorum. Hastalar doktora girip çıktıklarında iyileşmiş olduklarını öğreniyorlar. Bu beni mutlu ediyor" iddiasında bulundu.
Orak hücre anemili hasta Cumali Ösme de tesadüfen oradan geçerken biyoenerji tedavisini öğrendi ve Zeynel Gök'ten kendisini tedavi etmesini istedi. Doktorların kendisine 18 yaşına kadar ömür biçtiklerini ancak şu an 40 yaşına geldiğini söyleyen Cumali Ösme, "Bu hastalıkla ömür boyu yaşamaya kendimi alıştırdım. 4 gün önce Balcalı Hastanesi'nde yeniden tahlillerimi yaptırdım. Biyoenerji tedavisinden sonra yarın tekrar tahlil yaptıracağım. Gerçek o zaman anlaşılır" diye konuştu.