Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

TBMM'nin, yeni yasama yılı başlayacak. Genel Kurul, 23. Dönem 5. Yasama Yılı'nın başlaması dolayısıyla özel gündemle toplanacak. Genel Kurul'da, TBMM

TBMM'nin, yeni yasama yılı başlayacak. Genel Kurul, 23. Dönem 5. Yasama Yılı'nın başlaması dolayısıyla özel gündemle toplanacak. Genel Kurul'da, TBMM Başkanı Şahin'in sunuşunun ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yasama yılını açış konuşmasını yapacak. (15.00)

AK Parti MKYK, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında parti genel merkezinde toplanacak. (17.00)

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, olağanüstü kongreye ilişkin kararını parti genel merkezinde açıklayacak. (10.30)

MHP lideri Devlet Bahçeli, cuma namazını Kars Ani Harabeleri'ndeki Fethiye Camisi'nde kılacak. Bahçeli, akşam ise Kapalı Spor Salonu'nda 2011 seçimlerinin startını verecek.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, Turgut Özal Kampusün'de başlayacak DP il başkanları toplantısı öncesinde bir konuşma yapacak ve gazetecilerin sorularını yanıtlayacak. (11.00)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Çoruh Elektrik Hisse Devri İmza Töreni'ne katılacak. (13.45)

Devlet Bakanı Faruk Çelik ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, Kocatepe Camii Konferans Salonu'nda 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın açılış törenine katılacak. (10.00)

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, sırasıyla Polatlı Belediyesi Kaşgarlı Mahmut Mahalle Konağı'nı ziyaret edecek, Gazi Üniversitesi Polatlı Fen Edebiyat Fakültesi açılış törenine katılacak ve Polatlı Belediyesi'ni ziyaret edecek. (09.30-10.00-11.00)

TÜSİAD, 2010 yılının ikinci Yüksek İstişare Konseyi toplantısını, Sabancı Center Konferans Salonu'nda düzenleyecek. Toplantı kapsamında, Fransız akademisyen, yazar ve Devlet Onursal Danışmanı Prof. Jacques Attali küresel siyasi ve ekonomik gelişmeleri ve beklentileri değerlendiren bir konuşma gerçekleştirecek. (09,30)

Ankara Sanayi Odası tarafından Sincan Organize Sanayi Bölgesi'nde ''ANSAF'10'' fuarı gerçekleşecek. (10.00)

3. Matbaa ve Dijital Baskı Fuarı İzmir Fuarı'nda açılıyor. (11.00)

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yer alan , 'Kare Çarşı' adı verilen tesisin açılışı gerçekleştirilecek. (15.30)

HAK-PAR eski Genel Başkanı Abdülmelik Fırat, ölümünün 1. yılında Erzurum'un Hınıs ilçesi Kolhisar köyünde mezarı başında anılacak. Anma törenine HAK-PAR Genel Başkanı Murat Bozyel de katılacak. (12.00)

Fransa'nın Ankara Büyükelçisi Bernard Emié Bursa'ya geliyor. Emié, çeşitli temaslarda bulunacak.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebeti ile İl müftülüğü konferans düzenliyor. (20.30)

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basının sorularını cevaplayacak. (11.00)

Kardemir DÇ. Karabükspor-Galatasaray maçı Karabük'te oynanacak (20.00)

Spor Toto Süper Lig karşılaşmasında Bucaspor ile Eskişehirspor İzmir Alsancak Stadı'nda karşı karşıya gelecek. (20.00)

Gençlerbirliği, Fenerbahçe maçı için İstanbul'a gelecek.

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu maçlara yönelik takımların çalışmaları takip ediliyor.