Çermik Devlet Hastanesi Gelişmeye Devam Ediyor

Diyarbakır'ın Çermik Devlet Hastanesini modern bir hale getirmek için yoğun çaba harcadıklarını belirten Başhekim Ahmet Tokmak, amaçlarının hastalara en kaliteli hizmeti ver olduğunu söyledi.

Hizmet alanını genişleterek vatandaşların kent hastanelerine göçünü ortadan kaldıran Devlet Hastanesi sağlık alanında verdiği hizmet ile vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor.
Modern hizmet anlayışıyla çalışan Devlet Hastanesi, yatan hasta servislerini ve çocuk servisini baştan sona yeniledi. Ameliyathanesi, modern tahlil merkezi, tetkik alanları, bilgisayarlı röntgen cihazıyla vatandaşlara hizmet veren Devlet Hastanesi, çocuk servisine iki adet kuvöz, üç adet fototerapi ve bir adet radyan ısıtıcı alındı. Devlet Hastanesi Baştabibi Ahmet Tokmak, amaçlarının hastalara kaliteli hizmet vermek ve en kısa sürede tedavilerini yaptırarak vatandaşları güler yüzle göndermek olduğunu
belirterek, "Çermik Devlet Hastanesi'ni modern bir hale getirmeye çalışıyoruz. En kaliteli hizmeti verebilmek için hastanenin tüm olanaklarını kullanmaya çalışmaktayız" dedi.
Devlet Hastanesi çocuk servisini tamamen yenilediklerini ifade eden Tokmak, yatan çocuk servisine kurulan kuvözler ve fototerapi cihazıyla çocuk hastalara zamanında müdahale etme olanağının yanı sıra prematüre doğan bebeklerin uzman çocuk doktorları ve çocuk servisinde görev yapan hemşireler tarafından tedavilerinin yapıldığını dile getirerek, "Hastanemiz çocuk servisine yatırılan hasta çocukların yattığı yerleri özel odalar haline getirdik" diye konuştu