Bolu Valisi, Diyarbakırspor maçı öncesi taraftarla bir araya geldi

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Boluspor ile Diyarbakırspor arasında oynanacak maç öncesinde sağduyu çağrısı yaptı. Özçimen, taraftarların Boluspor'a yak

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Boluspor ile Diyarbakırspor arasında oynanacak maç öncesinde sağduyu çağrısı yaptı. Özçimen, taraftarların Boluspor'a yakışır bir şekilde davranacağına inandığını söyledi. Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor ile Diyarbakırspor arasında yarın Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma öncesinde bütün önlemler alınıyor. Bolu Valisi İbrahim Özçimen, güvenlik toplantısından sonra Boluspor taraftarlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Vali Özçimen, Bolu Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü sosyal tesislerinde Yarenler Taraftarlar Derneği, 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği ve Cadde 14 Grubu'nun temsilcileriyle toplantı yaptı. Toplantıya, Bolu İl Emniyet Müdürü Tahir Bayındır ve Boluspor Kulübü Başkanı Emin Semercioğlu da katıldı.

Vali Özçimen, taraftarların Bolu ve Boluspor'a yakışır bir şekilde davranacağına inandığını söyledi. Süper Lig'e çıkmak için hep beraber, kimseyi kırmadan hareket edilmesi gerektiğini taraftar temsilcilerine ileten Özçimen, şunları kaydetti:

"Hep beraber el ele verip, Boluspor'un başarısı için çalışalım. Bu konuda kulüp sahada taraftarlar ise tribünde üstüne düşen görevi yapacaktır. Önümüzde Diyarbakırspor maçı var. Öğrendiğim kadarıyla geçtiğimiz yıllarda Boluspor formasını giyen dört oyuncu şu anda Diyarbakırspor forması giyiyor. Onlar profesyonel futbolcular. Taraftarlar da profesyonel davranmalı. Dünyanın her tarafından futbol oynanıyor. Bizde Diyarbakırspor taraftarlarını çiçeklerle karşılayalım."

-DİYARBAKIR'I HEDEF ALAN SLOGANLAR ATMAYIN-

Bolu İl Emniyet Müdürü Tahir Bayındır da, bu maçta futbolculara olduğu kadar taraftarlara da büyük görevler düştüğünü dile getirdi. Salonda bulunan taraftar temsilcilerine "Stada kesinlikle yabancı maddeler getirmeyin" diyen Bayındır, gelen takıma ve geldiği şehri hedef alan sloganlar atılmamasını istedi.

Boluspor Başkanı Emin Semercioğlu ise Boluspor'un futbol camiasında çok prestijli bir takım olduğunu söyledi. Semercioğlu, "Futbolcu ve yönetimler kadar taraftarların da kulübe çok destek vermeleri gerekiyor. Bu hafta Diyarbakırspor ile karşılaşacağız ve asla tahriklere kapılmamalıyız. Futbolcuların olduğu kadar taraftarların da huzuru ve sağlığı bizim için çok önemli. Biz eminim ki sizlerle berber örnek seyirci, örnek şehir olacağız." ifadelerini kullandı.