Avrupa'da farklı taktik

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Avrupa Ligi'nde, gruptan çıkma yolunda önemli bir avantaj elde ...


Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Avrupa Ligi'nde, gruptan çıkma yolunda önemli bir avantaj elde ettiklerini söyledi.
Rapid Wien karşısında farkın kaçtığını vurgulayan Alman teknik adam, "3 kez kaleciyle karşı karşıya kaldık ama olmadı. Farklı kazanabilirdik. Ben bu galibiyetle gruptan çıkacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.
Siyah-beyazlıların teknik patronu şöyle devam etti: "Porto hâlâ grubun favorisi. Bizim öncelikli rakiplerimiz CSKA Sofya ve Rapid Wien'di. Şimdi Porto ile iki grup maçımız var. Onların Rapid'i ve CSKA'yı yendiğini görüyoruz. Biz bu iki maçı da kolay kazanmadık ama işin sonuna kadar gideceğiz ve bu karşılaşmalarda elimizden geleni yapacağız."
Schuster, farklı bir taktikle oynadıklarının ve savunmanın arkasına sarkan oyuncularla tehlike yarattıklarının belirtilmesi üzerine, "Avrupa Ligi'nde kazanma zorunluluğunuz var. Rapid Wien'in kazanmak için sahaya çıkacağını biliyorduk. Holosko'yu oyuna aldık ve hızından yararlanmaya çalıştık. 3-4 pozisyonumuz oldu. Ama Türkiye Ligi'nde durum farklı. Türkiye'de takımlar daha geride oynuyor" dedi.
Rapid Wien Teknik Direktörü Pacult, "Beşiktaş ile aramızda olan tecrübe farkı gerçekten büyüktü. Mecburen bazı şeyleri seyretmek zorunda kaldık" yorumunu yaptı.