Aslan 5'te 5 peşinde

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray deplasmanda Kardemir Karabükspor'a konuk oluyor.

Aslan 5'te 5 peşinde
Spor Toto Süper Lig'de 7. hafta maçında Kardemir Karabükspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı, hakem Aytekin Durmaz yönetecek. Sivasspor ve Bursaspor yenilgileriyle kötü başladığı sezonda daha sonra toparlanan ve art arda Eskişehirspor, Gaziantepspor, Bucaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarını kazanarak moral bulan sarı-kırmızılı ekip, sezona iyi başlayan, ligin yeni takımlarından Kardemir Karabükspor önünde 5'te 5 yapmayı amaçlıyor.


Ligde son 4 hafta üst üste kazanarak moral bulan sarı kırmızılılar zorlu Karabük deplasmanına ise önemli eksiklerle gitti. Sarı kırmızılı kafilede sakatlığı tam olarak düzelmeyen kaptan Arda Turan ve geçen hafta sakatlanan Milan Baros yer almadı. Ayrıca izin alarak ülkesine giden Elano ile yine sakatlıkları süren Çağlar, Hakan Balta gibi önemli oyuncular da Karabük deplasmanı kadrosunda yer almadılar.

Galatasaray ile Kardemir Karabükspor lig tarihinde bugün 7. kez karşı karşıya gelecek. Ligde 11 yıl sonra karşılaşacak iki takım arasında geride kalan 6 maçtan 4'ünü Galatasaray kazandı, 2'si berabere sonuçlandı, Kardemir Karabükspor henüz galibiyet alamadı
Galatasaray'ın toplam 11 golüne, Kardemir Karabükspor sadece 2 golle yanıt verebildi.

MUHTEMEL 11'LER

KARABÜKSPOR:
Tomic
Engin
Birol
Hakan Özmert
Carnat
Kerim
Tchani
Seric
Muhammet
Hakan Söyler
Emenike

GALATASARAY:
Ufuk
Neill
Gökhan Zan
Insua
Serkan
Ayhan
Cana
Aydın
Misimovic
Pino
Kewell

STAT: Dr. Necmettin Şeyhoğlu
SAAT: 20:00
HAKEM: Aytekin Durmaz
YAYIN: Lig TV / Sporx.com Canlı Anlatım Servisi

İLDİZ: "GALATASARAY'A ÖNLEM ALMAYACAĞIZ"

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, ''Galatasaraylı hiç bir futbolcu için özel önlem almayacağım, sahaya kendi oyunumuzu yansıtacağız'' dedi. Yücel İldiz, Yaşar Kaptan Çebi antrenman sahasında, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1 Ekim Cuma günü sahalarında oynayacakları Galatasaray maçı için hazırlıkların devam ettiğini, futbolcuların morallerinin yerinde olduğunu söyledi.

Galatasaray ile oynayacakları maçın her iki taraf açısından zor geçeceğini anlatan İldiz, şöyle konuştu: ''Galatasaray iyi bir çıkış yakaladı ve giderek iyi futbol oynuyor. Ancak bizim de iyi bir gidişatımız var. Takım olarak bize yakışan çağdaş futbolu oynamaya çalışıyoruz. Belirli bir oyun karakterimiz var. Bunu uyguladığımız sürece kimseden çekinmiyoruz. Galatasaray karşısında kendi ölçülerimizde kazanmanın yollarını arayacağız. Sakatlarımız mevcut ancak her oyuncumuz kaliteli, kimsenin eksikliğini hissetmeyeceğimizi biliyorum. Her futbolcumuz sahaya çıkıp gereğini yapacaktır. Galatasaraylı hiçbir futbolcu için özel önlem almayacağım, sahaya kendi oyunumuzu yansıtacağız. Rakibimizi centilmence misafir edeceğiz ama sahada gereğini yapacağız.''