Ak Parti'nin Önceliği Engelliler

Anayasa paketinde yer alan engellilere yönelik pozitif ayrımcılığın önünü açacak maddelerin önemli bir adım olduğunu kaydeden AK Parti Sosyal İşler Başkanı Dr

Anayasa paketinde yer alan engellilere yönelik pozitif ayrımcılığın önünü açacak maddelerin önemli bir adım olduğunu kaydeden AK Parti Sosyal İşler Başkanı Dr. Mustafa Esgin, "Bizim önceliğimiz engelli vatandaşlarımızdır" dedi.
AK Parti Sosyal İşler Başkanı Dr. Mustafa Esgin ve bu birime bağlı Özürlüler Koordinasyon Merkezi (ÖKM) Başkanı Dilek Yamakoğlu, AK Parti Bursa il teşkilatında Bursa Engelliler Derneğine bağlı dernek temsilcileri ile bir araya geldi.
Engelli vatandaşlar için önemli faaliyetlerinin olacağını belirten Esgin, "Engelli vatandaşlarımız bizim önceliklerimiz arasında yer alıyor. Engelli vatandaşlarımızın meslek sahibi olmaları ve toplumun her alanına katılabilmeleri için il teşkilatı olarak gerekli çalışmaları yapıyoruz" şeklinde konuştu.
Pozitif yaklaşıldığı sürece olumlu sonuçlara ulaşılacağını ifade eden Esgin, önümüzdeki süreçlerde el birliğiyle mücadele vereceklerinin altını çizdi.
Bursa ÖKM Başkanı Dilek Yamakoğlu ise, "Maksadımız birlik ve beraberlik içinde çalışmak, bunu başarabileceğimize inanıyorum" dedi.