AK Parti'den ilçe teşkilatları ve belediye başkanlarına referandum teşekkürü

AK Parti Kayseri İl Teşkilatı, 12 Eylül tarihinde yapılan referandumda çalışma yapan ilçe teşkilatlarıyla belediye başkanlarına teşekkür etti. Düzenle

AK Parti Kayseri İl Teşkilatı, 12 Eylül tarihinde yapılan referandumda çalışma yapan ilçe teşkilatlarıyla belediye başkanlarına teşekkür etti. Düzenlenen programa AK parti Kayseri milletvekilleri de katıldı.

TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Milletvekili Ahmet Öksüzkaya ve AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, anayasa değişikliği referandumunda demokrasiye sağladığı katkılardan dolayı sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ziyaretlerine devam etti. AK Parti heyeti Oto Center, Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret ederken, belde belediye başkanlarıyla kahvaltıda bir araya gelerek yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

AK Parti'nin teşekkür ve istişare toplantısı belde belediye başkanları ve belde teşkilat başkanlarıyla başladı. Elmacıoğlu İskender'de düzenlenen toplantıya TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, İl Genel Meclis Başkanı Sadettin Aydın ve AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, referandum sürecinde yaptıkları çalışmalar sonucu güzel bir başarı oranı yakalayan belde belediye ve belde teşkilat başkanlarına teşekkür etti.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ise yorucu bir referandum sürecinde zorlu günler geçirdiklerini ancak iki bayramı yaşamanın AK Partililere nasip olduğunu belirtti. Elitaş, "Bu sonuçta tüm teşkilat üyelerinin çok önemli katkıları olmuştur. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu başarılı sürecin en önemli nedenini bir arada ve birlikte hareket etmek olduğunu düşünüyorum. Bizler bunu başarabildik ve bundan sonrada devamını diliyorum" dedi.

Yapılan teşekkür konuşmalarının ardından belde belediye ve teşkilat başkanları ile beldelerinde yapılan ve yapılması düşünülen hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

"EVET OYLARININ EKONOMİYE SAĞLADIĞI ARTILARI YAŞIYORUZ"

AK Parti heyeti daha sonra Oto Center Başkanı Ekrem Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Şimşek, "Referandumda üyelerimizin oyları da büyük ölçüde sizlerin tespitleri yönünde olmuştur. Evet oylarının ekonomiye sağladığı artıları ise bizler sektör olarak çok olumlu yönde görüyor ve yaşıyoruz. Ayrıca dikkatimi çeken bir şey oldu; önceden bu tür seçimlerde siyasileri o an için görürdük sonrasında ise üç dört yıl görmek mümkün olmazdı. AK Parti heyetinin referandum sonrasında bu tabuları yıktığını görmek site esnafı olarak bizleri sevindirdi." dedi.

Daha sonra söz alan AK Parti Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, otomotiv sektörünün ülkenin önde gelen lokomotif unsurlarından biri olduğunu söyleyen Öksüzkaya, "Dünyada olduğu gibi ekonomik iyileşmeler ülkemizde de gözleniyor. Bu iyileşme otomotiv sektöründe de kendini gösteriyor. Otomotiv sektörünün daha da ileri gidebilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ise referandum sürecinde yaşanan tüm olumsuzların artık geride kaldığını ve bunların bir tarafa bırakılması gerektiğini belirtti. Elitaş, "Birlik ve beraberlik içerisinde darbe anayasasının gölgesinden kurtularak, belki de ülke tarihinde ilk defa halk iradesinin ve halk için hayata geçirilecek olan bir anayasa için 12 Eylül 2010 tarihi bir gündür" şeklinde konuştu. AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ise site esnafına teşekkür etti ve çıkan karara herkesin saygı göstermesi gerektiğini söyledi. Bu süreçte milletvekillerinin de çok gayretli çalışmalar kaydettiğini ve bundan sonrada tüm gayretleri ile çalışacaklarını söyledi.