İnternette uygun fiyatlar

Günümüzde evine internet bağlatamayan pek çok insan var, oysa ki her eve lazım. İnternet bağlatmayı düşünenlere en ucuz paketler şöyle.

Tellcom ADSL : Kendinize en uygun hızı seçin
Üstelik modem, kurulum ve aktivasyon Tellcom'dan.
7/24 Müşteri Hizmetleri ve yerinde ücretsiz teknik destek ile Superonline Fiber İnternet

Fiber İnternet aboneliğine başvurduğunuzda,

Ücretsiz aktivasyon;
Ücretsiz kurulum;
Modem bizden.
Ayrıca Superonline Fiber İnternet aboneleri, en güncel yerli/yabancı vizyon filmlerini, 2009-2010 sezonu Lig TV maçlarını/maç özetlerini, belgeseller ve daha pek çok içeriği fiber internet farkıyla hem doya doya izliyorlar hem de ücretsiz olarak indiriyorlar..

Hizmet Verilen Bölgeler

Ankara'da Oran, Batıkent, Çankaya, Eryaman, Söğütözü-Çukurambar, Yenimahalle
İstanbul'da Ataköy, Ataşehir, Bahçeşehir, Başakşehir, Beylikdüzü, Boğazköy, Çekmeköy, Çengelköy, Esenler, Halkalı, İçerenköy, Kemerburgaz, Sarıgazi, Soğanlık, Soyak-Göztepe, Taşdelen, Topkapı, Ümraniye,
İzmir'de 75.Yıl, Buca, Kuzey Mavişehir, Mavişehir
Bursa'da Yeşilşehir

İnternette uygun fiyatlar

Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
Fiber İnternet limitli erişim seçeneklerinde kota aşım ücreti 0,0070 TL/MB’dir.


Kampanya Şartları:
Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
Kampanya taahhüt süresi 12 aydır.
Superonline Fiber İnternet için kullanılan modemler stoklarla sınırlıdır ve Superonline mülkiyetindedir. Abonelik sonunda kullanıcı modemi iade eder ya da 150 TL+KDV’ye kullanıcıya fatura edilir.
Abonelikten ayrılan kullanıcılar, abonelik sürelerine bakılmaksızın modemlerini iade etmekle yükümlüdürler. Modemlerini iade etmeyen/edemeyen kullanıcılara modem, 150 TL+KDV fiyatla faturalandırılır.
Taahhütsüz satışlarda, tarife fiyatları geçerlidir.
Aboneliğin 12 aydan önce iptali halinde Superonline 100 TL+KDV’yi kullanıcıya fatura eder. Taahhütsüz aboneliklerde kurulum ve aktivasyon ücreti olan 100 TL+KDV ilk faturaya yansıtılır.
10 Mbps için internete yükleme (upload) hızı 1 Mbps, 20 Mbps ve 100 Mbps için 5 Mbps’dir.
Kotalı paketlerde kota aşım ücreti 0,0070 TL/MB dir.
100Mbps, CAT-5 standardına göre ulaşılabilecek en yüksek bağlantı hızıdır. Superonline tarife, kota ve fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Bu kampanyadan sadece yeni aboneler yararlanabilirler.
Superonline modem marka, model ve özelliklerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Fiber İnternet ile FiberSes aboneliğini başlatan tüm kullanıcılarımıza ilk 3 ay boyunca her ay 90 dakika şehiriçi, şehirler arası ve uluslar arası 1.kademe PSTN aramaları ücretsizdir. Aylık hediye görüşme süreleri sonraki aylara devredilemez.



TTNET ADSL :

TTNet ADSL ‘e Hoş Geldin Kampanyası- 9,99 TL

TTNet ADSL’e gelin, 8 Mbps’ye kadar hızlı size en uygun ADSL paketlerinden istediğinizi seçin, internette uçmaya başlayın.

TTNet ADSL’e 24 ay taahhüt vererek abone olan herkes TTNet ADSL’e Hoş Geldin 9,99 Kampanyasından yararlanıyor. TTNet ADSL ile hızlı , kesintisiz ve güvenli internet dünyasında 3 ay boyunca avantajlı fiyatlarla bağlanıyor. Ayda 1 TL’den başlayan fiyatlarla modem sahibi olabilirsiniz. Kampanya 31 Ocak 2010’a kadar geçerlidir ve stoklarla sınırlıdır.
Tüm TTNet ADSL paketlerde modem indirimli fiyatlardan verilmektedir. 24 ay taahhütlü kampanyada ,kablosuz modem ayda 2 TL, kablolu modem ücreti ayda 1 TL olarak 24 ay boyunca veya 12 ay boyunca kablosuz modem ücreti ayda 4 TL , kablolu modem ücreti ise 2 TL olarak faturanıza yansıtılacaktır.


İnternette uygun fiyatlar



Ücretlere %18 KDV ve %5 ÖİV dahildir. Bağlantı ücreti 26,81 TL olup bir defaya mahsus alınır. Ayda 2,78 TL olmak üzere 12 ay taksitle de ödeyebilirsiniz. Bağlantı ücreti ADSL faturasında yansıtılacaktır.


Kampanyadan yeni abone olacak tüm bireysel ve kurumsal müşterilerimiz yararlanabilecektir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Mevcut taahhütlü ve 11 Aralık 2009 tarihinden sonra ADSL hattını iptal ettirmiş aboneler bu kampanyadan yararlanamaz. Limitli tarifelerde kota aşımı ücreti yürürlükteki tarifeye göre ücretlendirilecektir. İndirim süresi boyunca müşteriler imiz tarife hız/paketlerini değiştirmeyecektir. İndirim süresi bitiminden sonra 24 aylık abonelik taahhütü süresince , müşteriler kullandıkları tarife paketinin altına düşmemek kaydıyla tarife hız ve paket değişikliği yapabileceklerdir. Düşük ya da yüksek tarife hız/paket , hıza değil tarifedeki ücretine göre değerlendirilir. Kampanyadan yararlanan müşteriler ileride oluşabilecek tarife değişikleri yansıtılacaktır.


Müşteriler ADSL hattını 24 aylık taahhüt süresi dolmadan iptal ettirmesi durumunda ; abonelik iptaline kadar geçen sürede yapılan indirimler geri alınır. İndirimli modem seçeneğinden yararlanan müşteriler faturaya yansıtılan modem ücreti toplam modem ücretinden (Kablolu modem toplam 50 TL, Kablosuz modem için toplam 125 TL) düşülerek geri alınır. Ayrıca varsa ödenmemiş bağlantı ücreti veya taksitleri tahsil edilecektir. Kampanya ADSL alt yapı imkanlarıyla sınırlıdır.


8 Mbps Net Limitsiz paketi için adil kullanım uygulaması yapılmaktadır. Aylık download (İndirme) miktarı 15 GB’yi aştıktan sonra , ayın geri kalan günleri için download hızı 512 Kpbs olarak uygulanacaktır. Belirtilen hız fiziksel bağlantı koşulları nedeniyle garanti edilen hız olmayıp ulaşabilecek en yüksek hızı göstermektedir.

Smile ADSL:
Smile ADSL'de kampanyaları 8 pakete ayrılıyor

1- Yıllık paket
İnternette uygun fiyatlar

•Fiyatlara %18 KDV ve %5 ÖİV dahildir.
•Kampanya 31 Ocak 2010 tarihine kadar geçerlidir.
•Aktivasyon ücreti 26,81 TL’dir ve bir kereye mahsus alınır.
•Limitli pakette yapılan limit aşımı ayrıca faturalandırılacaktır. Limit aşım ücreti her MB başına 1Mb 4GB bağlantıda 0,0093 TL’dir.
•Belirtilen indirimli/ücretsiz süreler modemsiz kampanyada geçerlidir. Kampanya dahilinde kablosuz modem talep edenlere 12 ay boyunca ayda + 6,5 TL, kablolu modem talep edenlere 12 ay boyunca ayda + 4 TL faturalandırılacaktır. Belirtilen indirimli/ücretsiz sürelerden sonraki aylık ödemeler seçilen paketin aylık paket fiyatı üzerinden faturalandırılacaktır.
•Aboneliğin 12 aydan önce sonlandırılması durumunda kampanya dahilinde ücretsiz/indirimli verilen promosyonların/indirimlerin ücretleri aboneden tahsil edilecektir.
•Limitli pakette 3 ay ücretsiz, limitsiz paketlerdeki 7 ay indirim kampanyası kredi kartı ile yapılan aboneliklerde geçerlidir. Kredi kartı dışındaki diğer ödeme yöntemleriyle yapılan aboneliklerde limitli paketlerde 2 ay ücretsiz, limitsiz paketlerde 6 ay indirim uygulanır.
•Belirtilen ürün fiyatları diğer kampanyalarla birleştirilemez.
•smile adsl, kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.


2- Aylık paket

İnternette uygun fiyatlar


8Mb’e kadar ADSL hizmetinde alınacak hız garanti edilmemekte olup telefon hattının uygunluğuna ve santrale olan mesafeye bağlı olarak en yüksek 8 Mb’e kadar hız sağlanmaktadır. Tüm "8 Mbps'e kadar ADSL paketleri" için aylık 15 GB adil kullanım uygulanacaktır.

Adil Kullanım Uygulaması Politikası gereğince ayda 15 GB'nin aşılması durumunda, aşılan tarihten itibaren kullanım hızı en fazla 512 Kbps ile sınırlandırılacak ve dönem sonunda normal hızına dönecektir.

Fiyatlara %18 KDV ve %5 ÖİV dahildir. Statik IP talep etmeniz halinde, aylık ücreti 2,78 TL'dir. Aktivasyon ücreti sadece bir kereye mahsus, ilk abonelikle alınır. Limitli paketlerde limit aşımları ayrıca faturalandırılacaktır. Limit aşım ücreti her Mb başına 1Mb 4GB limitli bağlantıda 0,0093 TL'dir.

3- 8 mb'e kadar hızlı internet

İnternette uygun fiyatlar

8 Mb’e kadar ADSL hizmetinde alınacak hız garanti edilmemekte olup telefon hattının uygunluğuna ve santrale olan mesafeye bağlı olarak en yüksek 8 Mb’e kadar hız sağlanmaktadır.

* Tüm "8 Mb'e kadar ADSL paketleri" için aylık 15 GB adil kullanım uygulanacaktır. Adil Kullanım Uygulaması Politikası gereğince, ayda 15 GB'nin aşılması durumunda, aşılan tarihten itibaren kullanım hızı en fazla 512 Kb ile sınırlandırılacak ve dönem sonunda normal hızına dönecektir.
Fiyatlara %18 KDV ve %5 ÖİV dahildir. Kampanya 31 Ocak 2010 tarihine kadar geçerlidir.

Aktivasyon ücreti 26,81 TL’dir ve bir kereye mahsus alınır. Limitli paketlerde yapılan limit aşımları ayrıca faturalandırılacaktır. Limit aşım ücretleri her MB başına 8Mb 4GB limitli bağlantıda 0,0093 TL, 8Mb 6GB limitli bağlantıda ise 0,0084 TL’dir.

Belirtilen indirimli / ücretsiz süreler modemsiz kampanyada geçerlidir. Kampanya dahilinde kablosuz modem talep edenlere 24 ay boyunca ayda + 3,5 TL, kablolu modem talep edenlere 24 ay boyunca ayda + 2,5 TL faturalandırılacaktır. Belirtilen indirimli / ücretsiz sürelerden sonraki aylık ödemeler seçilen paketin aylık paket fiyatı üzerinden faturalandırılacaktır.

Aboneliğin 24 aydan önce sonlandırılması durumunda kampanya dahilinde ücretsiz / indirimli verilen promosyonların / indirimlerin ücretleri aboneden tahsil edilecektir. Kampanya kapsamında belirtilen 3 ay ücretsiz internet kampanyası kredi kartı ile yapılan aboneliklerde geçerlidir. Kredi kartı dışındaki diğer ödeme yöntemleriyle yapılan aboneliklerde 2 ay ücretsiz internet verilecektir.

Belirtilen ürün fiyatları diğer kampanyalarla birleştirilemez. smile adsl, kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 30 dakikalık süre, tüm şehirlerarası ve uluslararası kademe 1 sabit hatlarla yapılan konuşmalarda ve abone olunan tarih itibari ile ilk ay geçerlidir. Şehirlerarası ve uluslararası kademe 1 sabit hatlara 30 dk’nın üzerinde yapılan aramalar ve diğer tüm yönlere yapılan aramalar standart tarifeden ücretlendirilir.

4- Bir dost kampanyası

Smile adsl Bir Dost Kampanyası nedir?
smile adsl Bir Dost Kampanyası, mevcut smile adsl abonelerinin, arkadaşlarını smile adsl abonesi yaparak hem arkadaşlarına, hem de kendilerine avantajlar sağladığı bir kampanyadır.

Kampanyanın içerikleri ve avantajları nelerdir?
Kampanyaya göre, arkadaşını smile adsl abonesi yapan tüm aboneler 1 ay ücretsiz internet erişimine sahip olacaktır. 12 arkadaşını abone yapan mevcut abone, internet 1 yıl ücretsiz* kullanma hakkı kazanır. Kampanyadan tüm mevcut abonelerimiz faydalanabilir. Yeni abone olacak kullanıcı, avantajlı İndirimli İnternet Kampanyası’ndan yararlanabilir.

Bu avantajlı kampanyadan yararlanarak abone olmak için tek yapmanız gereken, arkadaşınızın abonelik numarası ile birlikte 0212 444 33 75’i aramanız ya da web sitemizdeki formu doldurmanız. Smile adsl’in bu yeni sisteminden faydalanın, hem arkadaşınızı avantajlarla smile adsl’li yapın, hem de siz internete ücretsiz bağlanın!

Kullanım Koşulları:
Fiyatlara %18 KDV ve %5 ÖİV dahildir. Mevcut abone, bir yıl içerisinde en fazla 12 kişiyi yeni abone yapabilir ve en fazla 12 kere indirim hakkı alabilir. 1 aylık ücretsiz smile adsl erişimi, yararlanılan kampanya kapsamında en fazla 26,81 TL’ye kadar geçerlidir. Aylık paket ücreti 26,81 TL’den yüksek olan paketlerde ise 26,81 TL indirim uygulanır. Yeni abone, abone olurken Yıllık veya Aylık Paket’ten faydalanabilir, diğer kampanyalardan yararlanamaz.


5- Hazır paket

Bağlantı
Hızı Kota 3 Aylık Hazır Paket
Fiyatları 6 Aylık Hazır Paket
Fiyatları
Limitli 1Mb 4 GB 119 TL 199 TL
Limitsiz 1Mb Sınırsız 189 TL 319 TL
2Mb Sınırsız 229 TL 419 TL
4Mb Sınırsız 289 TL 529 TL
8Mb Sınırsız 349 TL 629 TL


“smile adsl Hazır Paket” nedir?
Kullanım süresi dolunca kendi kendine kapanan ve Türkiye’de ilk ve tek olan “Hazır Paket”, kısa süreli internete ihtiyaç duyan herkes için tasarlandı. 3 ve 6 aylık olmak üzere 2 seçenekli paketlerle hazırlanan Hazır Paket ile smile adsl, yine Türkiye’de bir ilk olan “tak-çalıştır” modemle birlikte kullanıcılara formalitelerden uzak, hızlı, pratik ve ekonomik bir kampanya sunuyor.

“Smile adsl Hazır Paket”in içerikleri ve avantajları nelerdir?
Kısa süreli internet kullanımına ihtiyaç duyanlar için 3 ve 6 aylık olmak üzere 2 seçenekli paketler hazırlayan smile adsl, Hazır Paket’i hem limitli hem de limitsiz tarifelerde kullanıcılarına sunuyor. Kullanım süresi bittiğinde otomatik olarak kapanan bu paketler KDV, ÖİV, aktivasyon ve açma/kapama ücretleri de dahil olarak 119 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla seçimi abonelere bırakıyor. Modem talep edenler ise kablolu modemleri 49 TL’den, kablosuz modemleri ise 79 TL gibi cazip fiyatlarla alabilirler.

“Smile adsl Hazır Paket”i kimler kullanmalıdır?
Yurt dışına gidecekler öğrenciler gibi kısa süreli internet kullanımına ihtiyaç duyanlar, avantajlı bir internet erişimi bağlatmak isteyen tüm kullanıcılar bu kampanyayı kaçırmamalıdır.

6- D-Smart & Smile adsl kampanyası

Bağlantı Hızı
ve Kota Giriş
Paketi Aile
Paketi Aile + Spor
Paketi Full
Paket Full + Spor
Paketi Full HD
Paket
1 Mb 4 GB 32,99 48,99 56,99 52,99 60,99 69,99
8 Mb'e kadar 4 GB 34,99 50,99 58,99 54,99 62,99 72,99
8 Mb'e kadar Limitsiz 51, 99 67,99 75,99 71,99 79,99 89,99
1 Mb Limitsiz 49,99 64,99 72,99 68,99 76,99 86,99


Müthiş ikili, şaşırtan fiyat!
D-Smart uyumlu uydu alıcısı + Giriş paketi + smile adsl internet
Yerli-yabancı yüzlerce TV ve radyo kanalı, Hızlı ve kesintisiz internet ile artık tek pakette!
Ayda sadece 32,99 TL'den başlayan avantajlı fiyatlarla....

Kampanya Koşulları
Kampanya 15 Ocak 2010 tarihine kadar geçerlidir. Fiyatlara % 18 KDV ve % 5 ÖİV dahildir. Bu kampanyadan, Türkiye’de yerleşik aboneler faydalanabilir. 39,99 TL olan aktivasyon ücreti sadece bir kereye mahsus, ilk abonelikle alınır. Statik IP aylık ücreti 2,78 TL'dir.

Bu kampanya kapsamında aboneler, isterlerse 24 ay boyunca ayda 2,5 TL'ye kablolu, ayda 3,5 TL'ye ise kablosuz modeme de sahip olabilirler. Limitli paketlerde yapılan limit aşımı ayrıca faturalandırılacaktır.

Limit aşım ücreti her MB başına 1Mb 4GB bağlantıda 0,0093 TL’dir. Müşteriler, 24 aylık taahhütlerini, taahhüt süresi dolmadan iptal ettirmek isterlerse iptale kadar geçen süre boyunca yapılan indirimler +155 TL geri alınacaktır.

Belirtilen ürün fiyatları diğer kampanyalarla birleştirilemez. D-Smart ve smile adsl, kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 8Mb’e kadar adsl hizmetinde alınacak hız garanti edilmemekte olup, telefon hattının uygunluğuna ve santrale olan mesafeye bağlı olarak en yüksek 8 Mb’e kadar hız sağlanmaktadır.

Tüm "8 Mbps'e kadar adsl paketleri" için aylık 15 GB adil kullanım uygulanacaktır. Adil Kullanım Uygulaması Politikası gereğince ayda 15 GB'nin aşılması durumunda, aşılan tarihten itibaren kullanım hızı en fazla 512 Kbps ile sınırlandırılacak ve dönem sonunda normal hızına dönecektir.

Ayrıca bu avantajlı paket kapsamında tüm abonelere 1038 ile 30 dakika telefon görüşmesi ücretsiz! (uluslararası 1. kademe kapsamındaki aramalar için geçerlidir.)

7- Yeni evli paketi

Bağlantı
Hızı Kota Aylık Paket
Fiyatları Kredi Kartı ile yapılan
ödemelerde Diğer
ödemelerde
Limitli 1Mb 4 GB 26,81 TL 4 ay
ücretsiz,

kablosuz modem ücretsiz, 3 ay
ücretsiz,

kablosuz modem ücretsiz,
Limitsiz 1Mb Sınırsız 45,31 TL
2Mb Sınırsız 63,81 TL
4Mb Sınırsız 82,32 TL
8Mb


“Smile adsl Yeni Evli Paketi” nedir?
smile adsl Yeni Evli Paketi, Türkiye’de ilk defa sadece smile adsl tarafından, yeni evlenen ve evlenecek kişiler için hazırlanmış avantajlı internet kampanyasıdır. smile adsl bu kampanyayla, yeni evlilere avantajlı bir evlilik hediyesi sunmaktadır.

“Smile adsl Yeni Evli Paketi”nin içerikleri ve avantajları nelerdir?
1 Ocak 2009 tarihi itibariyle evlenen çiftler evlilik cüzdanlarını, 31 Ocak 2010’a kadar evlenecek çiftler de belediyeden aldıkları nikah gün kartını, iletişim bilgileri ile beraber smile adsl çağrı merkezimizin faks numarası 0212 478 0 444’e fakslayarak aboneliklerini başlatabilir; kendilerine özel olarak sunulan 4 ay ücretsiz internet erişimi + ücretsiz kablosuz modem fırsatından hemen yararlanabilirler. Çağrı merkezi operatörlerimiz, kendilerine ulaşan faks ile evlenen ya da evlenecek çifti tespit etmiş olacak ve iletişim bilgilerini bırakan kişiyi arayarak yeni evli paketini aktive edecekler.

“Smile adsl Yeni Evli Paketi”ni kimler kullanmalıdır?
1 Ocak 2009’dan itibaren evlenmiş veya 31 Ocak 2010’a kadar evlenmek üzere belediyeden nikah günü almış ve yeni evine avantajlı bir internet erişimi bağlatmak isteyen tüm çiftler bu kampanyayı kaçırmamalıdır.

8- Sosyal paket

Sosyal Paket Bağlantı Hızı Kota Aylık Paket Fiyatı

Limitli

512 Kb
512 MB 18 TL


“Smile adsl Sosyal Paket” nedir?
"Düşük hızda ve trafikte internet erişimi benim için yeterli, daha hesaplı bir paket kullanmak istiyorum" diyorsanız, 512 Kb hızında ve 512 MB kullanım kotalı Sosyal Paket tam size göre.

“Smile adsl Sosyal Paket”in içeriği ve avantajları nelerdir?
Sosyal paket hem çok hesaplı hem de taahhüt yok. İnterneti çok kullanmıyorsanız ve yüksek hızda erişim sizin için önemli değilse, daha fazla ödemeden en ekonomik fiyata ihtiyacınızı karşılayacak internet erişimine sahip olabilirsiniz.

“Smile adsl Sosyal Paketi” kimler kullanmalıdır?
Yüksek hızda internet erişimine ihtiiyaç duymayan ve internet ortamında müzik, film vb. gibi yüksek trafik gerektiren bağlantıya ihtiyacı olmayan herkes, bu paketi tercih edebilir.

Koçnet - Biri internet

Ocak'ta Biri abonesi olanlar aşağıdaki şartlarda tüm sabit telefonlarla ilk ay toplam 250 dk. şehiriçi, şehirlerarası, yurtiçi GSM ve uluslararası (1. Kademe ülkeleriyle yurtiçi GSM ücretsiz konuşabilir. Bunlar dışında ilk ay yapılan görüşmeler konuş-öde ücretleriyle abonenin faturasına ayrıca yansıtılacaktır.

İnternette uygun fiyatlar
İnternette uygun fiyatlar
İnternette uygun fiyatlar
İnternette uygun fiyatlar

Kampanya sartlari 24 Aylik abonelik taahhüdü verilmesi durumunda geçerlidir.
Kampanya 1 Şubat 2010 tarihine kadar geçerlidir ve stoklarla sinirlidir.
Fiyatlara KDV ve ÖIV dahildir.
Taahhüt süresi dolmadan kampanyalar arasi geçis yapilamaz. Ayni kampanya dahilinde hiz ve kota düsürülemez, sadece yükseltilebilir. Yüksek hiz ve kota, hiza göre degil tarifedeki ücretine göre degerlendirilir.
Kampanyada belirtilen fiyatlar kredi kartlari ile yapilan satislarda 6 ay, kredi karti disindaki diger ödeme yöntemleriyle yapilan satislarda 3 ay boyunca uygulanacaktir.
Kampanya kapsamindaki yukaridaki ödeme sekline göre uygulanacak indirim süreleri sona erdikten sonra Koç.net tarife aylik ücretleri uygulanacaktir.
8 Mbps'e kadar hiz seçeneklerinde abonenin alacagi hiz garanti edilmemekte olup, abonenin telefon hattinin uygunluguna ve santrale olan mesafesine bagli olarak 8 Mbps'e kadar alabilecegi en yüksek hizda hizmet verilecektir.
8 Mbps'e kadar hiz seçeneklerinde aylik 15 GB adil kullanim uygulanacaktir. Aylik download miktarinin 15 GB'i asmasi durumunda, asilan tarihten itibaren download hizi en fazla 512 Kbps ile sinirlandirilacaktir. Dönem sonunda tekrar normal hizda hizmet verilmeye baslanacaktir.
Abone Koç.net’den modem almiyorsa, Konus-Öde hizmetinden yararlanamaz.
Abone Koç.net’den modem almiyorsa, yüksek hizlarda baglanti kurabilmesi için sahip oldugu modemin ADSL2+ teknolojisini destekliyor olmasi gerekmektedir.
4 GB ve 6 GB kotali paketlerde kota asim ücreti ayrica faturalandirilacaktir. 4GB kotali seçeneginde MB basina limit asim ücreti 0,0093 TL; 6GB kotali seçeneginde 0,0083 TL’dir.
Bu kampanyaya yeni abone olanlar, ilk ay toplam 250 dakikalik sehiriçi, sehirlerarasi ve uluslararasi 1.kademe yönündeki sabit telefon ve yurtiçi GSM konus-öde görüsmelerini ücretsiz olarak yapacaklardir. 250 dakikalik ücretsiz telefon görüsme hakkindan kullanilmayan dakikalar bir sonraki aya devretmeyecektir. Ilk ay içerisinde toplam 250 dakikayi asan sehiriçi, sehirlerarasi, uluslararasi 1.kademe yönündeki sabit telefon ve yurtiçi GSM görüsmeleri ile bu yönler disinda yapilan tüm telefon görüsmelerinin ücretleri abonenin faturasina www.biri.com.tr'de belirtilen güncel konus-öde telefon hizmeti tarifesinden yansitilacaktir.
26,81-TL olan Baglanti Ücreti bir kereye mahsus faturalanacak ve ilk ay faturasina yansitilacaktir.
Abone modemi Koç.net'den aliyorsa, modem kurulumu istege bagli olup, 20-TL modem kurulum ücreti bir kereye mahsus faturalanacaktir. Modem kurulum ücretleri ilk ay faturasina yansitilir.
Aboneligin taahhüt süresi dolmadan iptal ettirilmesi durumunda abonelik iptaline kadar geçen süre boyunca yapilan indirimler ve abone Koç.net'ten modem almissa 150-TL modem bedeli tahsil edilecektir.
Kampanya dahilinde verilen modemler Koç.net’e ait olup, taahhüt süresi dolduktan sonra abonelik sona erdiginde 3 hafta içerisinde Koç.net’e aynen iade edilecektir. Iade edilmedigi takdirde 150-TL modem bedeli tahsil edilecektir.
Statik IP ücreti istege bagli olup vergiler dahil aylik 2,78-TL’dir.
Limitli paketlere abone olan müsterilerimize faturalanacak aylik toplam ücret (aylik ücret + kota asim ücreti), ayni hizdaki limitsiz paketin (8 Mbps'e kadar hiz seçeneklerinde, 8 Mbps'e Kadar Kotasiz paketin) tarife aylik ücretinin % 25 fazlasini asamaz.
8 ve 10 Mbps hiz seçenekleri müsterinin bagli oldugu santralin teknik özellikleri uygun oldugu takdirde saglanacaktir.
Koç.net modem, marka ve tarifelerde degisiklik yapma hakkini sakli tutar.

İnternette uygun fiyatlar

İnternette uygun fiyatlar


Fiyatlara %18 KDV ve %15 ÖİV dahildir.
Yukarıdaki tabloda belirtilen fiyatlar 1 dakikalık ücretler olarak belirlenmiştir.
Şehiriçi ve Şehirlerarası kontör atış periyodu dakika, Uluslararası ve GSM kontör atış periyodu ise 20 saniyedir.
BiRi ADSL Telefon Tarifeleri, Sabit Hat ve GSM olarak 2 kırılıma göre fiyatlandırılmaktadır. Sabit Hat ve GSM dışında olan tüm kategoriler (4 satırlı çağrı cihazı, videotext, payphone vb.) bulunduğu kademenin GSM kategorisinden fiyatlandırılır.


Kablo NET:

İnternette uygun fiyatlar



Tarifelere %18 oranında KDV ve %5 oranında ÖİV dahildir.
İnternet kurulumunda, bir defaya mahsus 27,74 TL ücret alınmaktadır. Kurulum ücreti, faturaya yansıtılır.
UYDUNET kurulum ücreti, ayda 2,77 TL'lik 12 taksitte de ödenebilir.
Faturalarımız aylık olarak düzenlenmekte ve "Önce kullan, sonra öde" sistemi uygulanmaktadır.
Borcundan dolayı internet hizmeti kesilen abonelerimizden 4,62 TL. açma-kapama ücreti alınmaktadır
Abonelerin, bir ay içerisinde Limitli ve Limitsiz tarifeler arasında veya aynı hizmet türü içerisindeki hızlar arasında üç kez ücretsiz geçiş yapabilirler.
Kotalı hizmetler için aylık olarak ödenecek ücret, aynı hızın limitsiz tarifesinin %30 fazlasını geçemeyecektir.
Tüm hızlarda kullanılan "GB Sabiti" tutar faturaya eklenmektedir.
Sözleşmede belirtilen hız, maksimum hızdır. Bölgesel altyapının desteklediği teknik imkânlar dahilinde sağlanabilen en yüksek erişim hızı sunulacaktır.
UYDUNET 'in kaliteli ve sağlıklı internet erişimi sunmak için yaptığı iyileştirme çalışmalarıyla uyum sağlamak ve sorunlarla karşılaşmamak için, kablolu modem satın alırken mutlaka Docsis 2.0 desteği olmasına dikkat ediniz. Docsis 2.0 desteği olmayan modemleri almayınız.

İnternette uygun fiyatlar



Tarifelere %18 oranında KDV ve %5 oranında ÖİV dâhildir.
İnternet kurulumunda, bir defaya mahsus 27,74 TL ücret alınmaktadır. Kurulum ücreti, faturaya yansıtılır.
UYDUNET kurulum ücreti, ayda 2,77 TL'lik 12 taksitte de ödenebilir.
Faturalarımız aylık olarak düzenlenmekte ve "Önce kullan, sonra öde" sistemi uygulanmaktadır.
Borcundan dolayı internet hizmeti kesilen abonelerimizden 4,62 TL. açma-kapama ücreti alınmaktadır.
Abonelerin, bir ay içerisinde Limitli ve Limitsiz tarifeler arasında veya aynı hizmet türü içerisindeki hızlar arasında üç kez ücretsiz geçiş yapabilirler.
Sözleşmede belirtilen hız, maksimum hızdır. Bölgesel altyapının desteklediği teknik imkânlar dâhilinde sağlanabilen en yüksek erişim hızı sunulacaktır.
UYDUNET'in kaliteli ve sağlıklı internet erişimi sunmak için yaptığı iyileştirme çalışmalarıyla uyum sağlamak ve sorunlarla karşılaşmamak için, kablolu modem satın alırken mutlaka Docsis 2.0 desteği olmasına dikkat ediniz. Docsis 2.0 desteği olmayan modemleri almayınız.