Şahin Ağa'nın annesi vefat etti

Kurtlar Vadisi adlı dizinin 'Şahin Ağa' lakaplı tiyatro oyuncusu Turgay Tanülkü'nün 96 yaşındaki annesi Melek Tanülkü vefat etti.

Devlet Tiyatroları Sanatçısı olan Turgay Tanülkü'nün annesi Melek Tanülkü vasiyeti üzerine memleketi Uşak'a toprağa verildi. 96 yaşındaki annesinin kalp rahatsızlığı bulunduğunu ve bir haftadır hastanede yoğun bakımda tedavi gördüğünü ifade eden tiyatrocu ve Kurtlar Vadisi adlı dizinin "Şahin Ağa"sı Turgay Tanülkü, üzüntüsünü dile getirdi. Öğle namazından sonra Ulu Camii'nden kaldırılan Melek Tanülkü'nün cenazesine Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Oktay Akarca, AK Parti İL Başkanı Hilmi Alper, CHP İl Başkanı Özdemir Postacı Tanülkü'nün tiyatrocu arkadaşları ve ailenin yakınları katıldı. Melek Tanülkü'nün cenazesi cenaze namazının ardından Elmalıdere mezarlığında toprağa verildi.

Turgay Tanülkü, annesi Melek Tanülkü'nün kalp rahatsızlığı bulunduğunu ve bir hafta içerisinde kaybettiklerini ifade ederek, "4 çocuğunu da güzel yetiştirdi. Biz Uşaklı olduğumuz için annemin vasiyeti vardı ve kendisini babamın yanına defnetmemizi istemişti. Bu nedenle cenazemizi İstanbul'dan Uşak'a getirip memleketimizde toprağa verdik. İyi bir hayat yaşadı ve bizi yokluklar içerisinde yetiştirip bu noktalara taşıdı. Annemizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç ile Eski Adalet Bakanımız Hikmet Sami Türk'ün yanı sıra çok sayıda büyüğümüz beni telefonla arayıp taziyelerini iletti. Bu acı günümüzde yanımızda olan taziyelerini ileten herkese teşekkür ediyoruz" dedi.