OLA SP105 ile Facebook, Twitter ve MSN keyfi

OLA SP105 Facebook, Twitter ve MSN için tek tıkla cepten kullanım keyfi sunuyor.

"Hayattan kopmayın, sosyalleşmekten korkmayın" mottosuyla tüketiciye seslenen Sosyal Telefon OLA, ilk modeli SP105 ile Aralık ayı itibariyle satışa sunuldu.

Facebook ve Twitter sosyal ağlarına ve MSN'e tek dokunuşla girebilmeyi sağlayan arayüz uygulamalı OLA SP105 ile teknolojiye uyum sağlayarak sosyal hayatı takip etmek artık çok daha kolay. 3G modem olarak da kullanılabilen SP105 sayesinde OLA sahipleri sadece tercih ettiği internet paketinin ya da kullandığı sürenin faturasını ödüyor. Çift kamera özelliği ile görüntülü görüşme yaparken aynı anda bu görüşmeyi telefona kaydetmeyi de sağlayan OLA SP105'in satış fiyatı ise 399 TL.

800 MHz Qualcomm işlemcisiyle kullanıcıya çok hızlı bir performans ve geniş ekranı ile multiplayer uygulamaları kolay kullanma imkanı sunan OLA SP105 java tabanlı uygulamaları da destekliyor. 3 saat konuşma ve 270 saat de bekleme süresi olan OLA SP105'in otomatik telefon açma/kapama özelliği ile batarya ömrü 10 güne kadar uzayabiliyor.

Mobil tv izleme özelliği, FM radyo, mp3 ve mp4 çalar, ses ve video kaydetme, pc ile rehber senkranizasyon desteği gibi birçok özelliği bulunan OLA SP105'in boyutları ise 104x55 mm. 12,2 mm incelikte olan OLA SP105'in var olan 1 GB'lik hafızası 8 GB'a kadar artırılabiliyor.