Denizli Belediyesi Ptt ile anlaştı

Denizli Belediyesi ve PTT Denizli Başmüdürlüğü arasında imzalanan protokol ile artık Denizlililer, belediyeye yapacakları ödemeleri Türkiye'nin her yerinden PTT Bank'tan ve postahanelerden gerçekleştirebilecekler.

Denizli Belediyesi ve PTT Denizli Başmüdürlüğü arasında imzalanan protokol ile artık Denizlililer, belediyeye yapacakları ödemeleri Türkiye'nin her yerinden PTT Bank’tan ve postahanelerden gerçekleştirebilecekler.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi ile PTT Denizli Başmüdürü Mevlüt Keklik bir protokol imzalandı. Protokole göre, Denizli Belediyesi, vatandaşların belediyeye yapacağı her türlü ödemelerde büyük kolaylık sağlayacak yeni uygulama başlattı. Vatandaşlar, PTT Bank ve postahanenin ülke genelindeki tüm şubelerinden belediyeye borçlarını ödeyebilecekler. Emlak, çevre, su, ilan ve reklam gibi her türlü ödemeler, Denizli Belediyesi tahsilat şubelerinden ve internet üzerinden yapılabildiği gibi artık PTT'nin ülke genelindeki tüm PTT Bank ve postahane şubelerinden de yapılabilecek.