Kılıç Baumax Yapı Market inşaatını inceledi

Canik ilçesinde yapımı devam eden Baumax Yapı Market inşaatında incelemelerde bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Grup Başkanvekili Suat Kılıç, 'Canik, yatırımcıların merkezi haline geldi' dedi.

Kılıç Baumax Yapı Market inşaatını inceledi
Kılıç Baumax Yapı Market inşaatını inceledi
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti İl Başkanı Adem Güney, AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ve partililerle birlikte inşaat sahasına giden Milletvekili Suat Kılıç, uluslararası düzeyde faaliyet gösteren Avusturyalı Baumax AG firmasının Canik ilçesinde yapımına başladığı Baumax Yapı Market'e övgüler yağdırdı.

Toplam 14 bin metrekarelik bir alanda inşaa edilen ve 4 Mart 2010 tarihinde de hizmete girmesi beklenen Baumax Yapı Market'in yeni bir istihdam alanı oluşturacağını kaydeden AK Parti Samsun Milletvekili Kılıç, inşaatla ilgili Canik Belediye Başkanı Osman Genç'den bilgiler aldı. Genç, inşaatla ilgili Kılıç'a verdiği bilgide, "Yapılışı itibariyle son derece teknolojik ürünlerin kullanıldığı yapı markette bütün teknolojik donatılar en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş olup hizmete geçtiği andan itibaren bölge halkına modern bir anlayışla hizmet edecek ve ilçe ekonomisine, istihdama çok ciddi bir yönde katkı sağlayacak. Yatırımcıya her türlü konuda yardım ve destek olmamızın meyvesini bir Avrupa devi olan Baumax'ı bölgemize kazandırarak aldık. Tamamlandığında değil Samsun'a bütün Karadeniz'e hitap edecek olan Baumax, ekonomiye yeni bir boyut kazandıracak. Bunun yanında ilçemizin işsizlik sorununu bu ve bunun benzeri yatırımlarla aşacağız" diye konuştu.

Öte yandan, AK Parti Milletvekili ve Grup Başkanvekili Kılıç da aldığı bilgilerin ardından yaptığı açıklamada, Canik ilçesinin yatırımcıların merkezi haline geldiğini belirtti. Kılıç, marketin hizmete girmesi ile ilçeye büyük bir canlılık sağlayacağını vurgulayarak, "Büyük yatırımcıları Canik ilçesine kazandıran ve bu konuda önemli özverilerde bulunan başta Canik Belediye Başkanımız Osman Genç ve ekibine teşekkür ediyoruz. Canik de son yıllarda gerçektende hızlı bir değişim yaşanıyor. İlçemiz, yatırımcıların merkezi haline geldi. Başlayan yatırımlar tamamlandığında, Canik'te yaşanan bu değişim ileriki süreçte daha da hızlanacaktır. Bu yatırımın ilçeye kazandırılmasında emeği olan herkesi kutluyorum" şeklinde konuştu.