34 sokağa trafik uyarı levhası takıldı

Balıkesir Belediyesi Trafik Zabıta Büro Amirliği ekipleri tarafından, şehrin en uzun caddelerinden Cengiz Topeli'e bağlantısı olan 34 sokağa trafik uyarı levhaları yerleştirildi.

34 sokağa trafik uyarı levhası takıldı
34 sokağa trafik uyarı levhası takıldı
Vatandaşlardan gelen yoğun talepler üzerine, Paşaalanı Mahallesi'nde Sıtkı Yırcalı, Uruz Bey ve Çengel caddelerinin kesiştiği kavşak, sinyalize hale getirilerek çalıştırılmaya başlandı. Sinyalizasyon işleminden sonra araç ve yaya trafiğinin daha güvenli işlediği bildirildi.

Ayrıca Vasıf Çınar Caddesi Orman Bölge Müdürlüğü önü ve Gazi Bulvarı'ndaki orta refüjlerin yaya geçitleri bölümüne, "Sayın Yayalar! Karşıdan karşıya geçerken, can güvenliğiniz için trafik kurallarına uyunuz" yazılı levhalar koyuldu. Levhaların, kuralsız geçiş yapan yayaların sayısını azaltması bekleniyor.

Bu arada Bağlar Sokağı ile Tarlabaşı ve Demirciler caddelerinin çift yönlü olarak trafiğe açılması, İl Trafik Komisyonu'nda oluşturulan bir alt komisyonda görüşülmeye başlandı. Adı geçen cadde ve sokakların çift yönlü olarak trafiğe açılması için özellikle esnaflardan yoğun talepler gelmişti.