Gittiği hastane son staj yeri oldu

Kırıkkale Sağlık Meslek Lisesi 2. sınıf öğrencisi, staj yaptığı Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde uyumak için girdiği ameliyathanede ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Sağlık Meslek Lisesi Anestezi Bölümü 2. sınıf öğrencisi Ahmet Sait Cebeci (17), dün akşam arkadaşları Onur A. ve Deniz Ş. ile birlikte gönüllü staj için Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne gitti. Gece geç saatlerde arkadaşlarına uykusunun geldiğini söyleyen Cebeci, hastanenin ameliyathanesinde yattı.

Sabah görev bitiminde Cebeci'nin uyuduğu ameliyathaneye giden arkadaşları, nefes almadığını fark edince hastane görevlilerine haber verdi. Ameliyathaneye gelen görevliler, Cebeci'nin öldüğünü belirledi. Ceset, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.


BABASI GECE OĞLUNU YOKLAMIŞ

Babası Kemal Cebeci'nin, oğlunu yoklamak için gece hastaneye geldiğini açıklayan Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Osman Acar, oğlunun iyi olduğunu gören babanın tekrar evine gittiğini söyledi.

Vefat eden Cebeci'nin babası Kemal Cebeci'yle görüştüğünü, oğlunun zaman zaman baygınlık geçirdiğini söylediğini açıklayan Acar, ''Ailesi ile yaptığımız görüşmede, kardiyolojik sorunları olduğunu öğrendik. Kesin sonuç otopsiden sonra ortaya çıkacak. Gerekli açıklamayı daha sonra yapacağız'' dedi.