Tem'de nefes kesen kovalamaca

TEM otoyolu, Hollywood filmlerini aratmayacak bir kovalamacaya sahne oldu.

İstanbul Sancaktepe önleyici hizmetlere bağlı polis ekipleri Sultanbeyli'de şüphelendikleri lüks bir aracı durdurmak istedi. Polis ekiplerinin dur ikazını dikkate almayan 34 ULU 84 plakalı araç hızla Kurtköy TEM otoyolu gişelerinden Çamlıca istikametine doğru kaçmaya başladı.

TEM'E TERSTEN GİRDİ

Polis ekiplerinin telsizle yaptıkları ihbar üzerine Kartal ve Çamlıca gişeleri çıkışında çok sayıda polis ekibi önlem aldı. Polis yoldan geçen araçları durdurarak yolu trafiğe kapattı, kaçan aracı beklemeye başladı. Çamlıca gişelerini gectikten sonra polisin yolu kapattığını gören sürücü U dönüşü yaparak geri döndü. Gişelerdeki bariyerleri kıran sürücü ters istikametten tekrar TEM otoyolunu girdi. Sürücü TEM'de ilerleyen araçlar büyük tehlike atlattı. Kartal istikametine ilerleyen otomobil daha sonra Kartal sapağında girerek Ankara yönüne devam etti.

POLİS BİR ARA ARACIN İZİNİ KAYBETTİ

Ankara istikametine hızla yol alan araç bir ara izini kaybettirdi. Otomobili Kocaeli Dilova mevkiinde otoyol polisi farketti. Sürücü aracı durdurmak isteyen polisin üzerine sürerek kaçtı.