Masumiyete olan inancını yitirecek

'Aşk ve Ceza' isimli diziyle izleyici karşısına çıkacak olan Nurgül Yeşilçay, iffetli bir genç kadın rolünü oynayacak.

Masumiyete olan inancını yitirecek
AŞK VE CEZA KÜLKEDİSİ TADINDA

Atv ekranında her kesimden izleyiciyi ekran başına toplayacak yepyeni bir dizi başlıyor. Nurgül Yeşilçay ve Murat Yıldırım'ın başrollerinde olduğu 'Aşk ve Ceza' salı günü ilk bölümüyle ekrana gelecek. Büyük ve masalsı bir aşk hikayesinin anlatılacağı dizide, izleyici, geleneksel değerlerle modern dünyanın savaşına da tanık olacak.

KADRO SAĞLAM

Erol Avcı'nın yapımcılığını üstlendiği diziyi Kudret Sabancı yönetiyor. Müziklerini Kıraç'ın hazırladığı dizinin oyuncu kadrosunda da güçlü isimler var. Tomris İncer, Gökçe Yanardağ, Kerem Atabey, Zeynep Beşerler, Feride Çetin, Cenk Ertan ve Nazan Kesal'ın yanı sıra Taner Barlas da konuk oyuncu olarak dizide yer alan isimlerden. Drama, aksiyon ve gerilimin iç içe geçtiği 'Aşk ve Ceza' salı günü 20.00'de ekrana gelecek. Bir Külkedisi masalını andıran dizinin konusu ise şöyle:

İHANET VE ÖFKE

25 yaşlarında orta sınıf ahlâkına sahip, bir reklam ajansında çalışan, bir hafta sonra olacak düğününün heyecanını yaşayan Yasemin (Nurgül Yeşilçay), okuması için her türlü fedekârlığı yaptığı nişanlısı Mehmet ile yakın arkadaşı Müjde'yi kendi yatağında yakalar. Yaşadığı ihanet üzerie aşka, evliliğe, masumiyete inancını yitiren Yasemin, emekli öğretmen annesinin yaşadığı Bodrum'a gider. Öfke ve üzüntü içindeki Yasemin, karşısına ilk çıkan erkek olan Savaş'la (Murat Yıldırım) birlikte olur ve düşürdüğü bir kolye hariç iz bırakmadan, Külkedisi gibi ortadan kaybolur...