'Çocuklarımı öldürdüm'

İngiltere'de bir anne polise giderek,korkunç bir itirafta bulundu.

43 yaşındaki anne Fiona Donnison, bileklerinde ve kollarında kesiklerle polis merkezine geldi. İki çocuğunu öldürdüğünü itiraf ettikten sonra polisleri aracının bulunduğu yere götürdü.

Polis aracın bulunduğu yere gittiğinde korkunç manzarayla karşılaştı. Üç yaşındaki Harry Donnison ve 18 aylık Elise'in cansız bedenleri gümüş renkteki Nissan marka aracın arkasında siyah plastik çöp poşetlerine sarılmış ve ayrı spor çantalara konulmuş olarak bulundu.

Noel öncesinde çocuklarını boşandığı babaları Paul'den aldığı ve Surrey, Lightwater'daki aile evinden de taşındığı belirlenen kadın cinayet suçlamasıyla tutuklandı.

Çocukların babası olan Paul Donnison'ın 15 yıldır sigortacılık yaptığı ve önceki ilişkisinden 19 ve 16 yaşlarında iki çocuğunun olduğu kaydedildi. Paul ve Fiona Donnison çiftinin ilk çocukları Mia'nın 2003'te yaşamını yitirdiği ve ailenin büyük bir travma yaşadığı da ortaya çıktı.

Çocukların ölüm nedeni dün yapılan otopsinin sonucunda belli olacak. Cinayeti neden işlediği henüz bilinmeyen anne ise önceki geceyi hastanede tedavi altında geçirdi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.