UFO'lar neden kaçırıyor?

UFO'lar hakkında bilmediğiniz her şey haberimizde...

Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Hakan Akdoğan konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

UFOLAR İNSANLARI NEDEN KAÇIRIYOR?

Uzman TV’ye konuşan Hakan Akdoğan UFO’ların insanları kaçırma sebeplerini “genetik çalışma” olarak anlattı. İnsanları denek olarak kullanan dünya dışı yaratıklar, deneklerden doku örnekleri alıyorlar. Kaçırılanların çoğu bu anları hatırlamıyor. Çünkü çoğunlukla uyurken ya araba kullanırken kaçırıyorlar.

UZAYLILAR KAÇIRDIKLARI KADINLARI HAMİLE BIRAKIYOR

Akdoğan’a göre UFO’ların insanları kaçırma sebeplerinden biri de melezleştirme çalışması. Yani kaçırdıkları kadınları hamile bırakıyorlar ve daha sonra o ceninleri geri alıyorlar.

Akdoğan bunun birçok örneği olduğunu söyledi: “Mesela kadın doktora gidiyor; hamile… İkinci kez gittiğinde rahim tertemiz, cenin alınmış. Böyle çok örnek var. Bunlar melezleştirme çabaları. Onlarla bizlerden karışık bir ırk yaratma gibi bir istek var.”

Bu kaçırılma vakalarını hipnoz sırasında birçok denek anlatmış. Kaçırılmalar dünyanın her bölgesinden olmuş.

UFOLARIN ORTAK ÖZELLİKLERİ

Akdoğan UFO’ların ortak özelliklerini şöyle anlattı: “Gece gözlemlerinde UFOların karakteristik özelliklerini daha çok ışık olarak görüyoruz. Gündüz ve gece gözlemlerinin ortak özellikleri çok hızlı olmaları. Bir anda 90 derece dönüyorlar. bir anda 500 fitten aşağı iniyorlar ki bu derece irtifa kaybı insanlar için ölümcüldür.”

IŞINLANABİLİYORLAR

UFO’ların şekillerine gelince; yakın gözlem raporlarına göre 70-80 değişik UFO formu tespit edilmiş. Akdoğan’a göre bu yıldızlar arası yolculuk yapabilme düzeyine gelmiş birden fazla uygarlık olduğu anlamına geliyor. Teknolojik farklarından dolayı da cisimlerin formlarında değişiklik oluyor.
Akdoğan UFO’ların en önemli özelliklerinden birinin de gökyüzünde görünen cismin bir anda yok olması olarak anlatıyor. Bu da ışınlandıkları manasına geliyor ki bu teknoloji dünyada yok.

Ayrıca yaydıkları eloktromanyetik dalgalar nedeniyle o bölgedeki elektrikler kesiliyor, ya da elektronik cihazlar çalışmıyor. Mesela UFO’yla karşılaşan uçağın tüm elektoronik sistemi bozuluyor. UFO uzaklaşınca yeniden çalışıyor.

NEDEN ZİYARET EDİYORLAR

Akdoğon bunun tek bir sebebi olabileceğini söylüyor: Bilimsel Araştırma… Biz nasıl uzayı merak ediyor ve oraya yolculuk yapıyorsak onlar da bizi merak ediyorlar...

EN ÇOK NEREYİ ZİYARET EDİYORLAR

UFO’lar en çok nükleer santrallerin ve askeri üslerin olduğu yerlerde görülüyorlar. “İnsanoğlu atomu parçalamaya başladıktan sonra daha çok göründüler” diyor Akdoğan.
“Sanki uzaya bir sinyal yaydık. ‘Biz artık insanoğlu olarak evrimimizde tehlikeli bir sürece girdik. Nükleer silahlar üretiyoruz’ dedik. Bu silahları deniyoruz. Bu radyasyon uzaya da çıkıyor. Belki bu araştırmalar kainatın dengesini bozuyor. O zaman da gelişmiş uygarlıklar dünyadaki tehlikeli ırkın gelişmesini gözlemliyorlar. Yani bizi... Askeri üslerde nükleer santrallerde görülmelerinin sebebi de bu olabilir.”

ALTININ OLDUĞU YERLERDE DE GÖRÜLÜYORLAR

“Bir de yeraltı kaynakları civarında görülüyorlar. Özellikle altın ve uranyumun olduğu, borun olduğu yerlerde…Tarihi kalıntıların olduğu yerlerde de çok gözleniyorlar.”

Akdoğan UFO’ların büyük felaketler öncesinde ve sonrasında çok görüldüklerini de ekliyor. . İzmit depreminden önce ve sonrasında da görüldüğünü hatırlatıyor. Hatta o zaman filme bile alınmışlar.