Taraf'tan Ahmet Türk'e ev desteği

Taraf Gazete Okurları Derneği'nden Ahmet Türk'e ev desteği geldi.

Taraf'tan Ahmet Türk'e ev desteği
Taraf Gazete Okurları Derneği’nin başlattığı kampanyada 1320 kişi Ahmet Türk’e evini vermeye hazır olduğunu açıkladı. Liste halinde bugünkü Taraf Gazetesi’nde yayınlanan ilanda “Sayın Ahmet Türk; evimiz evinizdir, kabul etmenizden onur duyarız” denildi.

Ahmet Türk’e evini vermeye hazır 1320 kişinin tek tek isimlerinin de yazılı olduğu ilanın Taraf Okurları Derneği’nin katkılarıyla yayımlandığı da altında belirtilmiş.

SİZE YER KALMADI
Ahmet Türk'ün eşi Mülkiye Türk gündeme bomba gibi düşen ev kriziyle ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söylemişti: 'Şimdi oturduğumuz ev çok büyük. Biz de yıllarca Oran Sitesi'nde oturduğumuz için oraya alıştık. Bir de benim sağlık sorunlarımdan dolayı hastaneye gidip gelmem burada zor oluyor. O yüzden orada oturmak istedik. Mardinli hemşerimiz Bahattin Demircan Bey'in evini tutmaya karar verdik. Ev hem küçük hem de bizim istediğimiz gibiydi. Eşyalarımızı topladık. Taşınmak üzereyken emlakçı bizi arayıp 'o apartmandaki bütün daireleri verdik, size yer kalmadı' dedi. Oysa daha önce emlakçı evin bize kiralandığını söylemişti. Neden böyle yaptığını anlamadık. Acaba daha yüksek fiyata başkalarına mı verdiler, yoksa başka bir şeyden mi kaynaklandı?"