Belediye tankerle su dağıtıyor

Bandırma'da yaşanan su kesintisi dolayısıyla belediye ekipleri vatandaşlara tankerle su dağıtıyor.

Belediye tankerle su dağıtıyor
Bandırma Belediyesi'ne bağlı 6 tankerin yanısıra dışardan getirilen 6 tankerle birlikte toplam 12 tanker ilçede hastaneler, fırınlar ve kamu kurumları olmak üzere su dağıtıyor. Vatandaşlar mahallelerine gelen tankerlerden su alabilmek için kuyruklar oluşturuyor. Belediye tarafından ayrıca depoları bulunan apartmanlara da su veriliyor. Şu ana kadar belediyenin tankerlerinden çeşitli mahallelere ve kurumlara toplam 480 ton su verildiği belirtildi. Çocuk yuvası, hastaneler, jandarma, emniyet, müftülük, fakülte, hava lojmanları, hal, otogar ve cami tuvaletleri, şehir hamamı ve fırınlar olmak üzere su aciliyeti bulunan çeşitli kurum ve kuruluşlara belediyemizin araçları ve çevre belediyeler ile hafriyat şirketlerinin tankerleriyle su verildi. Bunların yanında gelen istekler doğrultusunda hazırlanan listeler dahilinde Paşabayır, Paşakonak, İhsaniye, Çınarlı, Paşamescit, 17 Eylül, Ayyıldız, Levent ve 100. Yıl Mahallelerinde halka su veriliyor.

Belediye Başkanı Sedat Pekel, vatandaşların daha fazla mağdur olmaması için aralıksız olarak su dağıtımı yapıldığını belirterek, "Tüm zor koşullara rağmen, ekiplerimiz fedakârca çalışarak arızayı kısa zamanda onaracaklar. Şu anda çalışmalarımız tüm hızıyla sürdürülüyor. Biz de halkımızın bu geçici durumdan mağdur olmamaları için itfaiyemizin su tankerleriyle şehrimize su verilmesi için çalışıyoruz" dedi.
Su ihtiyaçlarının giderilmesini isteyen vatandaşlarımız, 110 yada 714 25 00-176 İtfaiye Müdürlüğü'nü arayarak su talebinde bulunabilecekleri kaydedildi.