Sarıyer'e Fair Play Şeref Diploması

Sarıyer Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sema Kasapoğlu, Dünya Fair Play Konseyi (CIFP), tarafından verilen Fair Play Şeref Diploması Ödülü'ne layık görüldü.

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de toplanan ve milli atlet Elvan Abeylegesse'ye 2009 Fair Play Büyük Ödülü’nü değer gören Dünya Fair Play Konseyi (CIFP), Fair Play Şeref Diploması ödülünü de Sarıyer Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sema Kasapoğlu’na verdi.

Sema Kasapoğlu, Tanıtım Dalında Fair Play Şeref Diploması Ödülü’nü, Sarıyer Belediyesi’nin desteklediği ve “Her kız çocuğu spor yapmalı” sloganı ile Kireçburnu’nda başlattığı daha sonra yurt geneline yayılan ”Çim Filizleri” projesiyle aldı.

Sema Kasapoğlu, “Çim Filizleri” projesinin hayata geçirilmesinde Sarıyer Belediyesi’nin antrenörden, saha desteğine kadar her türlü imkanı sağladığını belirterek, projeyle spor yapamayan kızlara ücretsiz futbol eğitimi vermeyi amaçladıklarını ve bu amaçlarında da başarılı olduklarını ifade etti. Sema Kasapoğlu ayrıca projeye katkılarından dolayı Sarıyer Belediye Spor Kulübü Antrenörü Samim Yağız, Kireçburnu Spor Kulübü Başkanı Mazlum Kalender ile antrenörü Fatih Kuşanoğlu’na teşekkür etti.

Elvan Abeylegesse ve Sema Kasapoğlu, Dünya Fair Play ödüllerini 27 Mart 2010 tarihinde Macaristan'da düzenlenecek törende alacaklar.