Mustafa Boydak'tan Hisarcıklıoğlu'na destek

Kayseri'de düzenlenen konferansta konuşan Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'na destek verdi.

Mitsubishi Corporation seminerinde konuşma yapan Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, toplantının gündeminde olmayan ancak son birkaç gündür, TOBB Başkanı hakkında çıkan söylemler olduğunu belirterek "2002-2003 yıllarında çeşitli, sözde bir senaryoya istinaden bir Başbakanlık vesaire gibi şeyler kamuoyuna yansıdı. Herkes ve tüm dünya biliyor ki sayın başkanımız demokrasiden kesinlikle ödün vermeyen kişiliği ile örmek bir ekonomi lideridir" dedi.

Siyasetin platformu bellidir diyen Boydak " Başkanımız kendi açıklamasını yaptı ve bir kez daha Kayseri Sanayi Odası olarak başkanımızın bu konuda böyle bir düşüncesi olmadığını biliyoruz. Bu yakıştırmalarda çok parlak bir lider olması münasebeti ile çeşitli kıskanan çevreler tarafından yapılan bir durumdur" şeklinde konuştu.

Mitsubishi firmasını tanıtan Jun Fujino, dünyada 80 ülkede 200 ofislerinin bulunduğunu ve Türkiye de ise İstanbul ve Ankara da şubelerinin olduğunu ifade etti. Amaçlarının kar etmek olmadığını belirten Fujino, burada bulunan insanları daha iyi bir şekilde tanımak ve insanlara katkıda bulunmak istediklerini söyledi. Daha sonra Konya ilinde seminerde bulunacak heyet, sunumlar ve slayt gösterileri ile çalışma prensiplerini anlattı