Küçük Sevim'in hayali gerçek oldu

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'ndan karne hediyesi olarak bir bilgisayar hayal eden Sevim Bektaş'ın hayali gerçek oldu.

Küçük Sevim'in hayali gerçek oldu
Sevim Bektaş’ın ekonomik durumunun iyi olmadığı ve okulda başarılı bir öğrenci olduğu bilgisinin Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na aktarılmasının ardından Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu babası görme engelli, abisi astım hastası olan ve kiralık bir gecekonduda yaşam mücadelesi veren aileyi sevindirdi.

Belediye başkanından bilgisayar alma hayali gerçek olan Sevim Bektaş heyecanı ile duygusal anlar yaşattı.

Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, zor durumda olan ailenin öğrenci kızının hayalini gerçeğe dönüştürdü.

Hayalinin gerçekleştiğine inanmada sorun yaşayan Sevim Bektaş, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun makamına davet edildi. Belediye başkanının sorularını başarılı bir şekilde cevaplayan okulun çalışkan öğrencisi Sevim Bektaş’a Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun sürpriz bir şekilde hayalini kurduğu bilgisayarı hediye etmesi karşısında Sevim Bektaş,

“Hayalim gerçek oldu diye sevinç çığlıkları” attı. Makam odasında duygusal anlar yaşayan Esenyurt Belediye Başkanı, çocuk olmak hayal kurmak, gelecek için yılmadan okuma mücadelesi veren bu başarılı kızımızın heyecanına sevincine ortak olmak başka bir şeydir diyerek Bektaş’ı tebrik etti.

Kadıoğlu ayrıca bu dönem dersleri başarılı olan Sevim Bektaş’ın okuyup ülkesine hizmet etmesini talep etti.

Belediye başkanının elini öperek makam odasından bilgisayarı ile evine giden Bektaş sorularımızı yanıtladı.

İbrahim Özaydın 6. sınıf öğrencisi Sevim Bektaş, “Ardahan’dan göç ederek Esenyurt’ a geldik. Babamın ve abimin sağlık sorunları nedeni ile zor zamanlar yaşıyoruz.

Evimize ziyarete gelen Fatma Kumral ablaya belediye başkanından bir bilgisayar istediğimi söylemiştim. Bu hayalimin gerçekleştiğine inanamıyorum.

Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu ziyarete gittim. Belediye başkanı Nemci Kadıoğlu sürpriz yaparak bana bilgisayar hediye etti. Bilgisayar hayalimi gerçek oldu. İnanamıyorum. Allah razı olsun diyerek, heyecanını paylaştı.