Kavaklı Deresi ıslah ediliyor

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, İSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir'i ziyaret ederek, bölgeyle ilgili çalışmalar ve Kavaklı Deresi'nin ıslah çalışması hakkında görüştü.

Kavaklı Deresi ıslah ediliyor
Kavaklı Deresi ıslah ediliyor
Bölgeyle ilgili taleplerini bildiren Başkan Uzun, derelerin ıslahı, açılacak yolların alt yapısı konusundaki çalışmaların ilçe belediyesine uygun bir şekilde olması gerektiğini aktardı. Başkan Uzun, “Şu anda bir arıtma tesisi çalışması başlatıldı. Kavaklı Deresi’nin üçte birlik bölümü ıslah edildi. Kalan kısmı için genel bir çalışma yapılacak” şeklinde konuştu.

Bir milyon metrekarelik bir alanı kapsayan Yeşil Vadi projesine de değinen Başkan Uzun, buranın üçüncü bölgenin tamamına hizmet ederek, Beylikdüzü’nün bu manada özel bir yeri olduğunu bildirdi. Beylikdüzü’ne güzellikler katmak için İSKİ’ye ihtiyaçları olduğunu kaydeden Başkan Uzun, yaptıkları çalışmaları sunacaklarını söyledi. İSKİ Genel Müdürü Demir ise kısa ve orta vadeli çalışma ve planlarla bölgeye katkıda bulunacaklarını kaydetti. Ziyarette İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Alişen Koyuncu ile Atıksu Daire Başkanı Mehmet Erbaş da bulundu.